18 de novembre de 2019 18/11/19

Ferrando: “La Setmana Santa és temps de fervor, devoció i tradició; no de fer política i campanyes electorals”

Ferrando: “La Setmana Santa és temps de fervor, devoció i tradició; no de fer política i campanyes electorals” - (foto 1)

  “El Partit Popular és el partit de la llibertat, del creixement econòmic i de les oportunitats però, especialment, és el partit que millor defensa la nostra identitat com a poble i les nostres tradicions i així va a seguir sent-ho”. Amb aquestes paraules, la candidata del PP a l'alcaldia de Torreblanca, María Ferrando, ha volgut posar en valor la decisió presa la formació provincial que se suspendrà la campanya electoral durant tota la Setmana Santa a partir ja del Dijous Sant.

  L'alcaldable popular ha enaltit un anunci realitzat pel president provincial i candidat a Les Corts, Miguel Barrachina, “ja que la Setmana Santa és temps de fervor, devoció i tradició i no moment per a fer política i barrejar els actes religiosos amb campanya electoralW.

  Referent a açò, Ferrando ha destacat que “el Dijous Sant tots els torreblanquins tenen una cita amb un d'aqueixos esdeveniments com és La Passió que més motiu d'orgull genera en el poble. Enguany es complirà el 40 aniversari d'aquesta representació que any rere any segueix creixent atraient a milers de fidels i turistes al nostre poble i és imprescindible que el Viacrucis i els últims instants del Calvari siguen els únics protagonistes a Torreblanca”.

  I és que tal com ha lamentat la candidata popular, “que l'esquerra ens haja abocat a unes eleccions anticipades per la seua debilitat i per a intentar a nivell nacional forjar un nou pacte amb secessionistes i Bildu, no és obstacle perquè aquests dies de recolliment i devoció hagen de conviure amb actes polítics i mítings”.

  ocultar
  Ferrando: “La Setmana Santa és temps de fervor, devoció i tradició; no de fer política i campanyes electorals”
  Pujar