elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quatre detinguts més pel tiroteig del Barranquet entre dos clans de Castelló i Almassora

Quatre detinguts més pel tiroteig del Barranquet entre dos clans de Castelló i Almassora
  • Amb estes, són sis les detencions realitzades per la Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut en el dia d'ahir, a altres quatre persones relacionades amb el tiroteig en via pública que es va produir en el Grup Perpetu Socors de Castelló el passat 23 d'abril, com a presumptes autores dels delictes d'amenaces i tinença il·lícita d'armes, que se sumen a les altres dos detencions que es van realitzar la mateixa vesprada de l'incident.

Els detinguts han sigut posats a la disposició de l'Autoritat Judicial en el dia de hui. La investigació policial continua oberta.

Cal recordar que el tiroteig es va produir este dimarts 23 d'abril pro el matí i només hores després la Policia Nacional ja havia detingut a dos persones per este succés aparentment entre dos branques d'una mateixa família, uns establits a Castelló i els altres a Almassora.

La Policia Nacional ha intervingut a més, en el Grup Perpetu Socors de Castelló, des d'on alertaven al 091 sobre un tiroteig en via pública. Amb les primeres investigacions, els primers detinguts han sigut dos persones, de 30 i 46 anys d'edat, com a presumptes autores dels delictes d'amenaces i tinença il·lícita d'armes. Així mateix, van confiscar dos de les armes que van participar en els trets i nombroses bales, 37 grams de cocaïna, 22 grams d'hachis i 7 grams d'heroïna.

Sobre les 11.30 del matí del passat 23 d'abril, es rebia una anomenada al 091 alertant de trets en una dels carrers de la zona coneguda com el Barranquet. A l'arribada dels agents, es va establir un cordó policial, ja que es trobaven nombrosos casquets repartits als carrers i impactes de bala en almenys dos habitatges, desplaçant-se al lloc els agents de Policia Judicial i Policia Científica, per a iniciar els esbrinaments i recollida d'indicis.

A la vesprada, es van materialitzar dos detencions, es van realitzar gestions per a identificar als altres participants i es van recuperar dos armes de foc que van participar en el tiroteig i nombrosa munició sense detonar; així com 37 grams de cocaïna, 22 grams d'hachis i 7 grams d'heroïna.

Els detinguts compten amb un ampli historial policial per delictes relacionats amb el tràfic de drogues i han sigut posats a la disposició de l'Autoritat Judicial. La investigació policial continua oberta, no es descarten noves detencions.

Pujar