Castellano

L'Ajuntament de Torreblanca posa plaques informatives en els principals reclams turístics del municipi

L'Ajuntament de Torreblanca posa plaques informatives en els principals reclams turístics del municipi
  • Gema Edo: “Posem en valor tan bo com tenim per a fer-los més atractiu, atraure turistes i dinamitzar l'economia”

L'Ajuntament de Torreblanca continua treballant per a fer del turisme un reclam per a atraure més visitants al municipi i millorar les oportunitats econòmiques de les seues empreses. Amb eixe objectiu ha col·locat plaques informatives en els llocs més emblemàtics, tant del poble, com de les seues platges i entorn natural, de manera que els turistes puguen conéixer millor els tresors que oferix.

Gema Edo, regidora de Turisme, ha explicat que “estem tractant de posar en valor tan bo com tenim al poble per a fer-lo més atractiu als visitants i dinamitzar l'economia. Els expliquem de manera atractiva què és cadascun dels nostres recursos perquè els valoren perquè els aprecien en el que realment valen”.

Es tracta d'una iniciativa que ha impulsat l'Ajuntament de Torreblanca de la mà de la Diputació Provincial i que ha tramitat el tècnic de Planificació municipal. Així, s'han posat plaques informatives en els llocs més emblemàtics del poble i platges, on els visitants poden consultar que estan veient en eixe moment. Les plaques porten un enllaç amb codi QR i que en escanejar-ho permet accedir a la informació de forma més detallada en la web.

Esta iniciativa sorgix de la col·laboració entre l'Ajuntament i la Diputació, que és constant i productiva. De fet, recentment, l'alcaldessa de Torreblanca, Tania Agut, i la vicepresidenta de la Diputació de Castelló, María Ángeles Pallarés, es van reunir per a coordinar el treball i agilitzar les ajudes que necessita l'Ajuntament per a escometre enguany iniciatives i projectes que milloren la qualitat de vida de les veïnes i veïns del poble.

Esta trobada va servir per a fixar les prioritats, que inclouen les inversions del Fons de Cooperació, garantir un servici d'aigua de qualitat, impulsar la celebració d'esdeveniments esportius que dinamitzen el turisme, coordinar els tractaments contra mosquits, la neteja i millora del ferm dels camins rurals del municipi, i garantir servicis que ajuden a conciliar la vida familiar i laboral com l'Escola Matinera, entre altres.

Pujar