18 de novembre de 2019 18/11/19

Ferrando: "Els pressupostos del tripartit són repetitius i sense perspectives de futur"

Ferrando: "Els pressupostos del tripartit són repetitius i sense perspectives de futur" - (foto 1)

  La regidora i candidata a l'alcaldia de Torreblanca pel PP, María Ferrando, qualifica els pressupostos del tripartit (PSOE, Compromís i dos regidors expulsats de Ciutadans) de "repetitius i sense perspectives de futur", ja que durant el ple per tractar este assumpte l'alcaldessa socialista, Josefa Tena, "no ha anunciat inversions, ni tampoc projectes que contemplen la creació de llocs de treball o que estiguin destinats a ajudar a sectors com les petites empreses i negocis locals, que , al cap ia la fi, són els que més necessiten el suport de l'Ajuntament de Torreblanca".

  Per a Ferrando, "aquesta falta d'idees i de propostes que millorin la nostra economia local no són més que el reflex de l'equip que ens governa: una coalició de perdedors sense res a sumar". En este sentit l'edil manifesta la seua desil·lusió en comprovar que el pressupost amb què compta el consistori per al 2019 és inferior al de l'any passat en matèria d'inversions, amb 75.000 euros menys en aquest capítol.

  D'altra banda, la popular va criticar amb duresa el fet que "el tripartit no haja contemplat mai, en els qüasi quatre anys que fa que és al poder, cap partida municipal per adequar camins rurals; ni un euro de diners municipal per a esta comesa". En canvi, explica Ferrando, "este any, com s'acosten ja les eleccions, sí que posen que van a desenvolupar estos treballs; una paradoxa tenint en compte que és la Diputació Provincial de Castelló, governada pel PP, la què està sufragant les despeses de neteja i adequació de camins rurals tant corresponents a l'any 2018 com els del 2019, dins el Pla 135, amb 100.000 euros de dotació econòmica cada any".

  Per a la candidata del partit més votat a Torreblanca, el PP, tant l'alcaldessa del PSOE com els seus regidors (de PSOE, Compromís i dos trásfugas) "segueixen, un any més, sense aportar res de nou i sense treballar pels seus veïns, als que deuen el seu sou, ja que, hem de recordar, que els regidors d'aquest tripartit de perdedors passaran a la història de Torreblanca per generar un cost a la arques municipals i als veïns de la localitat, que en alguns casos, supera els 26.000 euros l'any". "Això és lamentable", subratlla la regidora del PP, Ferrando.

  La popular, a més, recalca "el cridaner increment en la partida corresponent al capítol de despeses corrents i serveis quan el municipi, tot i que fa dos anys augmentant esta partida, està més brut i més abandonat que mai, i no perquè ho digui el PP sinó perquè és el que ens ho traslladen els torreblanquinos cada dia, farts de la situació". En resum, per a la regidora del PP, María Ferrando, tant l'alcaldessa socialista, Josefa Tena, com els seus regidors "no estan treballant per Torreblanca com haurien, sinó que es limiten a mantenir-se en la més absoluta desídia, sense aportar solucions als problemes reals dels torreblanquins".

  ocultar
  Ferrando: "Els pressupostos del tripartit són repetitius i sense perspectives de futur"
  Pujar