16 de gener de 2021 16/1/21

Teulada Moraira celebrarà 'El cant de la Sib·bila' el 23 de desembre

Teulada Moraira celebrarà 'El cant de la Sib·bila' el 23 de desembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Teulada Moraira celebrarà 'El cant de la Sib·bila' el 23 de desembre - (foto 2)

  Un any més l'Església de Santa Catalina Màrtir de Teulada acull la celebració del tradicional 'Cant de la Sibil.la' organitzada per la Colla El Falçò de Teulada.

  El cant de la Sibil·la és un drama litúrgic de melodia gregoriana on para la seua celebració participen diferents entitats i associacions locals. En aquesta edició la cita tindrà lloc el dissabte 23 de desembre a partir de les 22:00h on començarà el Toc de tempesta en la plaça dels Porxes i posteriorment en la plaça de la Igleisia es representarà la Dansa de la Mort a càrrec del Grup de Danses Font Santa de Teulada. A les 22:30 començarà en l'església Santa Catalina Màrtir 'El Cant de la Sibil.la'

  Enguany, el paper de la Sibil·la serà interpretat de Maria José Urbà acompanyada dels àngels Saray Padilla i Martí Bertomeu. En total la posada en escena estarà composta per més de 50 persones de diferents associacions locals.

  Cal destacar que la decoració de l'interior de l'església de Santa Caterina estarà realitzada amb hòsties, tal com era costum en els segles XVI - XIX per a la decoració de nadal.

  L'alcalde i regidor de Cultura de Teulada Moraira, Carlos Linares, ha assegurat que cal posar-ho en valor ja que es tracta d'un acte amb gran potencial, i ha animat a tots els veïns del municipi a gaudir d'ell.

  Pujar