elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI TEULADA

Un castell de focs artificials a Teulada calcina una casa de ferramentes, un cotxe i es cobra la vida de diversos coloms

Un castell de focs artificials a Teulada calcina una casa de ferramentes, un cotxe i es cobra la vida de diversos coloms
  • Fins al moment el foc ha devorat 2,5 hectàrees i seguix actiu: el fort vent ha jugat en la seua contra

Els bombers del Consorci Provincial d'Alacant van aconseguir controlar després de dos hores l'incendi de matoll que va provocar un castell de focs artificials a Teulada.

Segons fonts del consorci, l'espectacle pirotècnic va provocar almenys tres focus de foc darrere del Cementeri de Teulada, un d'ells va saltar a la zona de l'Auditori.

L'avís va entrar en el consorci a les 22.53 hores i els bombers van aconseguir estabilitzar-lo a la 1.00 hores, encara que la intervenció seguix en curs.

El vent en la zona, més el tipus de vegetació va fer que el foc es propagara amb rapidesa, i en la seua propagació va fer témer que aconseguira alguns habitatges més dispersos pel que preventivament es van evacuar alguns veïns, segons expliquen des del consorci de bombers.

Fins al moment hi ha 2,5 hectàrees cremades, un cotxe i una casa de ferramentes en la qual van morir alguns coloms.

S'han mobilitzat tres dotacions de bombers de la Diputació d'Alacant, una autobomba i una unitat dels bombers forestals de la Generalitat Valenciana.

Pujar