27 de novembre de 2020 27/11/20

L'Ajuntament de Teulada Moraira elabora un protocol d'accés i utilització de les instal·lacions del cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants

L'Ajuntament de Teulada Moraira elabora un protocol d'accés i utilització de les instal·lacions del cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Teulada Moraira elabora un protocol d'accés i utilització de les instal·lacions del cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants - (foto 2)

  La Regidoria de Serveis Generals, Seguretat Ciutadana delegada a MªJosé Vidal i la Regidoria de Sanitat delegada a Mamen Botija Saez, hi han elaborat un protocol d'accés i utilització de les instal·lacions del cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

  D'aquesta forma, hi haurà control de temperatura i desinfecció de mans, les portes estaran vigilades per assegurar el compliment de l'aforament limitat a 350 persones. En tot moment serà obligatori l'ús de la mascareta. S’estableix temps per a l’estància dels usuaris dintre del cementeri d’1 hora màxim.

  Hi haurà control del temps dels usuaris dintre del cementeri, 1 hora màxim.

  També s'estableixen 2 portes diferenciades, una porta d'entrada i una d'eixida, l'entrada es farà per la part d'accés de vehicles en la part nova d'aquesta edificació, mentre l'eixida es farà per aquesta porta també i per la principal.

  Els dies 29, 30 i 31, la gent podrà realitzar les tasques de neteja i arreglaments florals, respectant sempre les mesures de seguretat COVID (mascareta, distància social i desinfecció), així com controlar no estar més d'una hora dintre del recinte, d'aquesta forma afavorirem a la circulació segura d'usuaris.

  Els horaris per a fes aquestes tasques són:

  29 i 30: de les 9.00 h a les 21.00 h.

  31: romandrà obert al públic en general de les 9.00 h a les 17.00 h
  de les 17.00 h a les 21.00 h romandrà obert únicament per a les floristeries.

  Es recorda que l'1 de novembre no es podrà realitzar ningun tipus d'arreglament o neteja. L'horari serà de 9.00 h a 21.00 h.

  (Les flors únicament es poden col·locar en els gerros, florers, etc. pegats al nínxol corresponent i es mantindran amb aigua, o, si ho desitgen poden col·locar flors artificials, però mai en tests que continguen terra, torba o similar. En cas de detectar-se es retiraran per l'encarregat del cementiri).

  També, s'ha reforçat la desinfecció del recinte i aquest dia es reforçarà la presència policial tant en les voltants del cementeri com en les zones viàries per assegurar que no hi haja embotellament i massificació de persones.

  L'Ajuntament ha posat també un servei de taxi gratuït per a traslladar a la ciutadania de Moraira al cementeri, amb els següents horaris.

  Matins:

  Eixida des de Moraira a les 11.00 h, situant-se la parada en la prolongació de l'av. de Madrid, al costat de la parada del bus enfront de L'ESPAI LA SENIETA.
  Tornada a Moraira des del cementiri municipal a les 13.30 h.

  Vesprada:

  Eixida des de Moraira a les 15.00 h, situant-se la parada en la prolongació de l'av. de Madrid, al costat de la parada del bus enfront de L'ESPAI LA SENIETA.
  Tornada a Moraira des del cementiri municipal a les 17.00 h.

  Es demana responsabilitat a la ciutadania i compliment de les normes establertes, commemorar aquest dia amb seguretat, és responsabilitat de totes i tots.

  Pujar