18 de gener de 2021 18/1/21

El Auditori Teulada Moraira acollirà a més de 300 estudiants de l'ESO en un espectacle de cant dedicat a les emocions

El Auditori Teulada Moraira acollirà a més de 300 estudiants de l'ESO en un espectacle de cant dedicat a les emocions - (foto 1)

    El Auditori Teulada Moraira acollirà, diumenge que ve 1 de març, l'espectacle ‘L’ESO canta amb cor’ en el qual participaran més de 300 alumnes de secundària de les localitats de Paiporta, Benissa i Teulada Moraira, a més de components del cor del Conservatori Professional ‘Mestre Berenguer’ de Teulada, la Coral Teuladina i l'Escola de Teatre Municipal de Teulada.

    L'espectacle, que tractarà sobre les emocions, començarà amb la cançó “RqRqR” interpretada per tots els participants, una obra amb l'objectiu de detectar els principals problemes relacionats amb la violència de gènere entre l'alumnat.

    Després d'elles, serà el torn del cant individual que iniciarà Paiporta amb “Clowtata 3” i “Quijote-Sancho”; li seguirà Benissa amb les obres “Ojos brujos” i “El fantasma de l'òpera”; finalment, els amfitrions, interpretaran al costat del Conservatori Professional ‘Mestre Berenguer’ de Teulada i la Coral Teuladina “Odi et estime” i “El cant dels ocells”.

    Després del cant individual es farà una dramatització per part de l'Escola de Teatre Municipal de Teulada titulada “Entre parèntesi”. Finalment, tots els participants interpretaran “Ai mai mind” una peça inèdita composta especialment per a aquest esdeveniment; un cant adolescent, un viatge en el qual s'expressen les emocions i el canvi que suposa l'adolescència.

    Pujar