3 de juny de 2020 3/6/20

Santa Pola acull el “Focus Pyme” i Emprenedoria Baix Vinalopó per segon any consecutiu

Santa Pola acull el “Focus Pyme” i Emprenedoria Baix Vinalopó per segon any consecutiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Santa Pola acull el “Focus Pyme” i Emprenedoria Baix Vinalopó per segon any consecutiu - (foto 2)

  El pròxim 12 d'abril Santa Pola acull per segon any consecutiu l'esdeveniment “Focus Pyme” i Emprenedoria Baix Vinalopó 2019, en el qual emprenedors i professionals del sector del turisme i la gastronomia mostraran com han sabut desenvolupar-se en les seues àrees de treball per a aconseguir les seues metes professionals.

  L'esdeveniment tindrà lloc a la Casa de la Cultura, en horari de 9.30 a 13.30 hores i l'entrada és gratuïta, però aquells que vulguen inscriure's poden fer-ho en www.focuspyme.com. L'objectiu és conéixer les innovacions realitzades en el sector gastronòmic, però també millorar l'experiència del client i enriquir l'oferta turística des del punt de vista de la gestió hotelera i la gastronomia.

  L'obertura de l'esdeveniment serà a les 9.30 hores, per a donar pas a les 10.00 a una Taula Redona que la seua temàtica és “Com millorar l'experiència del client en el sector turístic”, després d'ella tindrà lloc una segona taula redona, sobre “Com generar valor a través de la innovació en productes gastronòmics”. De 12.00 a 12.30 serà el Networking Café i de 12.30 a tancament de la jornada tindrà lloc el Plenari “Creativitat i avantguarda en productes tradicionals”, impartit pel xef pastisser Daniel Álvarez, propietari de la pastisseria Dalua i actualment participa com a jurat en el programa de Quatre “Bake Off”.

  En aquesta jornada es comptarà amb ponents procedents de la Confraria de Pescadors de Santa Pola, de Vitalgrana i experts en hotels, restaurants i l'ús de la botànica en la cocteleria.

  El regidor de l'àrea d'Emprén, Samuel Ortiz, ha volgut agrair “a tots els participants i organitzadors, i des de Santa Pola al servei Emprén, que aquestes jornades es tornen a celebrar a Santa Pola. Aquest Focus advoca per impulsar una estratègia econòmica innovadora basada en el comerç local, la gastronomia i el turisme. Totes aquestes activitats i esdeveniments que s'estan realitzant en el nostre municipi puguen culminar en la realització d'una Fira Gastronòmica pròpia que pose en valor a l'hostaleria de Santa Pola.”

  Pujar