25 de gener de 2020 25/1/20

Més de 270 dones es reuniran en la glorieta de Santa Pola en la VII trobada de Patchwork

Més de 270 dones es reuniran en la glorieta de Santa Pola en la VII trobada de Patchwork - (foto 1)

    Santa Pola acull el dissabte 30 de març la VII trobada de Patchwork, des de les 09.00 fins a les 20.00 hores, en la Glorieta, que organitza l'Associació Colibrí d'Esclerosi Múltiple, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Pola. En ella hi haurà una exposició de patchwork, 23 punts de venda d'articles, sortejos i un taller per a fer una funda per a les tisores. I, a més, aqueix mateix dia el Museu del Mar acull una exposició de mostres de patchwork, per la qual cosa els interessats també podran visitar-la i gaudir de l'esdeveniment.

    Aquesta setena trobada acull a més de 270 dones que vénen de diferents punts d'Espanya: Barcelona, Ciudad Real, Cuenca, Albacete, Murcia, València, etc. Una oportunitat única que no deixen passar els amants de la costura i les labors.ç

    Entre les 100 primeres persones que adquirisquen l'Agenda Solidària 2019/2020, sortejaran un estupend Kit per a elaborar un Quilt!. Tot el recaptat anirà a benefici de l'Associació Colibrí d'Esclerosi Múltiple de Santa Pola.

    Recordar que tots els dimecres es reuneixen en la Senia en horari de 16.00 a 18.00 per a realitzar labors de patchwork, amb un preu simbòlic de 2 euros la sessió.

    Pujar