Castellano
ELECCIONS 28M

Un alcalde "buenrollero" per a Rocafort: una nova manera de fer política

Un alcalde "buenrollero" per a Rocafort: una nova manera de fer política
  • Aposta fugir de la crispació, les desqualificacions, els atacs i enfrontaments

Els veïns i veïnes de Rocafort, a València, es van despertar fa uns dies amb una enigmàtica campanya de publicitat plena de missatges, com menys, curiosos: “No vull que em deixen en vist”, “No vull spammers” o “No vull creuar-me amb cap hater” eren alguns dels missatges que s'ha pogut veure en diferents suports de publicitat sota el claim “I tu, què vols per a Rocafort”.

Una acció que pretén conéixer les inquietuds dels veïns de Rocafort i què és el que volen per a aquest municipi de LHorta Nord.

A més, en el centre del poble, uns joves han repartit tasses i bosses amb l'eslògan de la campanya i han preguntat als vianants com els agradaria que fora el seu poble, què els agradaria canviar o millorar. Alguns han proposat millorar la mobilitat en el municipi. Uns altres, millorar el servei de neteja. I altres, que milloraren les instal·lacions esportives. Totes aquestes propostes s'han pogut votar en la pàgina web yoquieropararocafort.com.

Aquesta misteriosa acció s'ha resolt el divendres 12 de maig, dia d'inici de campanya electoral, amb missatges que poc tenen a veure amb els habituals en temps d'eleccions. “Vull un Rocafort en pau”, “Vull un Rocafort zen” o “Vull un Rocafort buenrollero” són alguns dels missatges de campanya.

El desenllaç de la campanya ha cridat l'atenció novament dels veïns. “Sorprén que un candidat aposte per una campanya que s'allunya de la crispació i, per primera vegada, les propostes del seu programa es basen en el que volem veïns, sense importar a qui votem”, afirmava un veí de la localitat valenciana.

Rafa Ferrando: “Promovem una campanya que reflecteix el farta que està la gent de la política actual, falta de diàleg i plena de desqualificacions.”

Qui està darrere d'aquesta iniciativa és PSOE Rocafort, partit que pretén revalidar l'Alcaldia que ostenta Rafa Ferrando. Amb aquesta campanya presenta les més de 100 propostes que inclou el seu programa electoral municipal per als pròxims quatre anys.

Ferrando afirma que “Amb aquesta campanya el nostre objectiu és allunyar la campanya electoral de la crispació que tant interessa a altres partits, i apostar per una candidatura que tinga en compte les idees i propostes de tots els veïns i veïnes. Tots sabem què necessita un poble com Rocafort. Per això, és qüestió d'escoltar a tots i defensar les propostes que realment beneficien a tots.”.

L'actual alcalde afig a més que “creiem que Rocafort es mereix una campanya sense les desqualificacions, atacs, enfrontaments; que busca el màxim acord, concòrdia i bon rotllo entre tots els partits i que reflecteix la realitat del bon ambient que viu la gent d'aquest poble.”

MÉS FOTOS
Un alcalde "buenrollero" per a Rocafort: una nova manera de fer política - (foto 2)
Un alcalde "buenrollero" per a Rocafort: una nova manera de fer política - (foto 3)
Un alcalde "buenrollero" per a Rocafort: una nova manera de fer política - (foto 4)
Un alcalde "buenrollero" per a Rocafort: una nova manera de fer política - (foto 5)
Pujar