elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Especial Eleccions 2023 a la Comunitat Valenciana

Especial Eleccions 2023 a la Comunitat Valenciana

El diumenge 28 de maig, els valencians estem cridats a les urnes per triar els representants dels diferents ajuntaments de València, Alacant i Castelló així com el president de la Generalitat.

En aquest especial trobaràs tota la informació sobre els candidats de cada partit als diferents consistoris així com les candidatures autonòmiques. T'apropem a través de notícies, entrevistes i cròniques tota l'actualitat política d'aquestes eleccions municipals i autonòmiques en aquesta secció on podreu seguir el minut a minut de la cursa fins al 28M.

Informa't ací sobre tota la informació rellevant de la campanya electoral a la Comunitat Valenciana.

NOTICIES

Baldoví: “Els nomenaments del govern PPVOX suposen el retorn dels responsables dels moments més vergonyosos de la democràcia valenciana”

COMUNITAT VALENCIANA | POLÍTICA
El grup parlamentari Compromís ha realitzat una valoració molt negativa dels nomenaments del govern de PPVOX que es van conèixer ahir, per al síndic Joan Baldoví “els noms triats demostren que vivim una segona vida del zaplanisme i del pitjor PP que ens recorden els moments més vergonyosos de la democràcia valenciana”. “Nomenar un responsable de la censura en Canal Nou com a secretari autonòmic de transparència pareix una broma de mal gust, però recuperar gent marcada per la gestió de l&rs...
VIDEOS
Pujar