elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Baldoví: “Els nomenaments del govern PPVOX suposen el retorn dels responsables dels moments més vergonyosos de la democràcia valenciana”

    El grup parlamentari Compromís ha realitzat una valoració molt negativa dels nomenaments del govern de PPVOX que es van conèixer ahir, per al síndic Joan Baldoví “els noms triats demostren que vivim una segona vida del zaplanisme i del pitjor PP que ens recorden els moments més vergonyosos de la democràcia valenciana”.

    “Nomenar un responsable de la censura en Canal Nou com a secretari autonòmic de transparència pareix una broma de mal gust, però recuperar gent marcada per la gestió de l’accident del metro ja és directament un insult als valencians i valencianes”, ha argumentat Baldoví.

    Per a Compromís estos nomenaments demostren que el nou Consell no defensa la igualtat, ja que són 18 homes i només 5 dones, “van dir que la igualtat seria transversal, però en la primera decisió ja demostren que era mentida”.

    “En definitiva, es confirma que estem davant del pitjor govern possible per als valencians i valencianes. Lluny de la renovació que van prometre ens trobem davant una tornada al pitjor passat dels valencians”, ha conclòs el síndic.

    Pujar