elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Oferta Pública d’Ocupació de 2018 contempla 10 places per a diferents àrees

L’Oferta Pública d’Ocupació de 2018 contempla 10 places per a diferents àrees
  MÉS FOTOS
  L’Oferta Pública d’Ocupació de 2018 contempla 10 places per a diferents àrees - (foto 2)

  L'Ajuntament de Godella va aprovar l'any 2017 una Oferta Pública d'Ocupació que, atenent-se a la taxa de reposició establerta pel govern de Rajoy, dota d'una plaça d'auxiliar administratiu, una de traductor/professor de valencià, una d'oficial de policia, una d'agent de policia, una de coordinador de la ràdio, una d'oficial d'il·luminació i so, i dos places de subalterns.

  Tal i com ha informat l'alcaldessa de Godella i regidora de Personal, Eva Sanchis, «des de Delegació de Govern ens han requerit documentació complementària d'esta oferta i, per tant, tot i que hem tret aquelles places que des de l'informe de secretaria se'ns deia que podíem traure, no anem a convocar-les fins a saber que la Delegació de Govern no interposarà un recurs contra esta oferta».

  D'altra banda, s'ha aprovat l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2018. «Donat que Rajoy no té aprovats uns pressupostos generals de l'Estat (i que la taxa de reposició s'aprova conjuntament amb aquests pressupostos), i avalant-se en informes de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, hem considerat aprovar totes aquelles places que tenim vacants per a traure-les a concurs oposició o a promoció interna, excepte les places que a la RPT (Relació de Llocs de Treball) es preveu la seua modificació», ha informat Sanchis.

  En l'any 2018 les places que han eixit són: dos d'auxiliar administratiu, una d'intendent de la Policia Local, una d'animador sòcio-juvenil, cinc de subaltern i una de treballador social. De moment delegació de govern encara no ha requerit cap documentació respecte a esta oferta pública.

  «Apostem per l'estabilitat en l'ocupació pública, i per tant pretenem que totes estes places isquen i es puguen cobrir pels criteris que marca la llei de mèrit, capacitat, publicitat i igualtat», ha afegit l'alcaldessa.
  En breu també es publicaran borses de treball tant per a psicòlegs com educadors socials, treballadors socials, administratius, tècnics de l'Administració i, més endavant, monitors de l'EPA i del conservatori.

  Pujar