elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Grup Scout Altaïr mostra el teixit associatiu de Godella al 'Godefest'

El Grup Scout Altaïr mostra el teixit associatiu de Godella al 'Godefest'
  MÉS FOTOS
  El Grup Scout Altaïr mostra el teixit associatiu de Godella al 'Godefest' - (foto 2)
  El Grup Scout Altaïr mostra el teixit associatiu de Godella al 'Godefest' - (foto 3)
  El Grup Scout Altaïr mostra el teixit associatiu de Godella al 'Godefest' - (foto 4)

  El municipi de Godella ja es prepara per rebre un gran esdeveniment que mostra el seu patrimoni històric i cultural: el Godefest. Organitzat pel Grup Scout Altaïr amb la estreta col·laboració d'associacions locals, aquest festival comunitari naix com una iniciativa per a celebrar la cultura local i el teixit associatiu que dóna vida al poble.

  Amb la data fixada per a este dissabte, 4 de maig, l’Escorxador de Godella serà l’escenari del Godefest, que promet oferir una experiència única per a totes les edats. L’emblemàtic espai, oferirà des de les 17:00 fins a les 19:00 activitats de tot tipus, des de tallers de manualitats fins a espectacles de dansa.

  “El Godefest no és només una festa, sinó una oportunitat per explorar i abraçar el ric patrimoni cultural del municipi”, així ho presenta el grup al poble. Amb tallers interactius, espectacles de música i dansa i activitats pensades per a tota la família, el festival busca unir a tota la comunitat en una jornada plena d'activitats per a donar a conéixer les entitats i associacions de la localitat i mostrar l’atractiu del municipi.

  Cal destacar la col·laboració de l'Ajuntament de Godella, el Casal Jove de Godella i les diferents entitats locals que han unit forces per fer realitat aquesta celebració. Des de la rondalla de El Molí, el Grup de Danses del Poblet o la colònia de felins, fins a l'Horta de Godella o els Serveis Socials Municipals, cadascuna d'aquestes associacions aporta el seu granet per enriquir el programa del festival.

  Un projecte de grup per al poble

  Sota el lema "Godefest: el nostre projecte amb tu!", el Grup Scout Altaïr reafirma el seu compromís amb la comunitat i promociona els valors de solidaritat, respecte i participació ciutadana.

  Els membres de la entitat escolta de Godella varen decidir assumir esta iniciativa com a projecte de grup per tal de conèixer el poble i donar-lo a conéixer a la resta de la comunitat. Durant l’any han treballat amb les diverses associacions que formen part d’este festival i ara és el moment de mostar-ho al veïnat i el seu voltant.

  Altaïr és un grup scout de joves entusiastes que busquen “deixar el món millor del que el trobarem”, tal com el seu lema explica. L'entitat, amb seu en el municipi de l'Horta Nord, Godella, forma part del Moviment Escolta de València (MEV), la Federació d’Escoltisme Valencià (FEV) i el Moviment Scout Catòlic (MSC). A més és una associació reconeguda pel World Organization of Scout Movements (WOSM). Un grup que està creixent, no sols en quantitat, sinó també en formació i experiències amb altres grups.

  “Com a entitat que forma part integrant del teixit social de Godella, el Grup Scout Altaïr s'enorgulleix de poder contribuir a una jornada que celebra l'essència mateixa del poble”, explica el Kraal del grup scout. “El Godefest no és només un esdeveniment, sinó una mostra del que es pot aconseguir quan la comunitat s'uneix en un objectiu comú”, ha conclòs.

  Pujar