22 de gener de 2021 22/1/21

La Fallera Major Infantil de València acompanyarà les falleres de Godella en la seua exaltació

La Fallera Major Infantil de València acompanyarà les falleres de Godella en la seua exaltació - (foto 1)

  Després de les presentacions de les quatre comissions de Godella, el proper dissabte 16 de febrer a les 18:00 h, tindrà lloc en el teatre Capitolio l'exaltació de les Falleres Majors. Enguany serà una fita especial, doncs contarem amb la visita de la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, i la seua cort d'honor.

  Abans es realitzarà la tradicional cercavila per recollir les màximes representants de les festes falleres a les seues respectives cases. Un cop al teatre, l'acte serà doblement especial, doncs es tracta d'una de les cites més importants del 40 aniversari de la Junta Local Fallera de Godella. «Ens retrobarem amb totes aquelles persones que han format part de la junta durant estos anys i reconeixerem el treball que han realitzat fins arribar a avui dia», ha explicat la regidora de Festes, Tatiana Prades, que ha convidat a tot el veïnat de Godella a acudir a l'acte.

  Seguint amb l'agenda fallera, el diumenge 24 tindrà lloc, a les 11:00 h, el trasllat de la Verge dels Desemparats des de la Falla Dr. Valls fins la Falla Sant Sebastià. Ja en març assistirem a l'exposició del Ninot, que romandrà oberta des del divendres 1 al dijous 14 a l'edifici Xicranda.

  La cavalcada del Ninot tindrà lloc el dissabte 2 a les 18:00 h, des de l'Ermita fins l'Ajuntament. Un cop allí, des de la balconada de la casa consistorial, les autoritats i els màxims representants de cada falla realitzaran la tradicional crida que marcarà l'inici de les festes.

  El diumenge 3 de març ens posarem en marxa amb la despertà de la Junta Local Fallera. Després, a les 12:00 h es lliuraran els premis als Ninots indultats i a les millors disfresses i millor cartell de les festes en l'edifici Xicranda.

  El divendres 15 de març realitzarem la plantà de les falles infantils i grans de Godella, i el dissabte 16 el jurat de la Junta Central Fallera les visitarà per decidir els premis. Uns premis que es lliuraran el dia següent, diumenge 17, a les 12:00 h a la porta de l'Ajuntament.

  El dilluns 18 tindrà lloc la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats. Serà a les 18:00 h, des de l'Ajuntament fins a l'Ermita.

  El dia de Sant Josep, dimarts 19, assistirem a la missa a les 13:00 h i a la mascletà a les 14:00 h en el carrer Major. Per la nit, a partir de les 20:00 h, tindrà lloc la cremà de les Falles de Godella 2019.

  Pujar