25 de setembre de 2020 25/9/20

El Club Pilota Godella compleix 25 anys

El Club Pilota Godella compleix 25 anys - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Club Pilota Godella compleix 25 anys - (foto 2)
  El Club Pilota Godella compleix 25 anys - (foto 3)

  El Club Pilota Godella està d'enhorabona, dons compleix 25 anys des que es va fundar al nostre poble el 1992. Per repassar la trajectòria del club i les activitats previstes, el soci fundador, Llorenç Martínez, i el secretari, Xavi Ferrer, estigueren la darrera setmana als micròfons del BIM Ràdio, de Ràdio Godella 98.0 fm.

  «Tot va començar arran d'una iniciativa de l'exalcalde Enric Bargues, que es posà en contacte amb un antic jugador i es montà una escola que actualment es gestiona des de l'Ajuntament», comenta Llorenç Martínez. «És un vertader orgull haver resistit tants anys en un ambient tan hostil», afegeix.

  El darrer dissabte 28 d'octubre, els antics i els nous membres del club es reuniren per celebrar aquest aniversari tan especial. Segons comenten, tenen previst formar un equip per participar al campionat de llargues. Abans, però, a la festa del 9 d'Octubre, realitzaren la tradicional exhibició de pilota, que Xavi Ferrer valorà de manera molt positiva: «És molt important que hi haja pilota al poble, i que la gent que passa pel carrer puga gaudir de l'espectacularitat de presenciar en viu una partida», comenta.

  Actualment, el Club Pilota Godella compta amb 33 socis i està en plena campanya de captació. «L'objectiu primordial és intentar passar el testimoni a la gent jove que ve darrere, encara que sabem que és complicat mantindre als xiquets i xiquetes que comencen i que normalment acaben optant per altres esports més populars com el bàsquet o el futbol», diu Llorenç Martínez.

  Els entrenaments del club són els dimecres de 19 a 20 h, en el frontó del poliesportiu o en el carrer Pilota del pavelló, depenent de l'oratge. I els divendres de vesprada entrena l'escola. Si esteu interessats en apuntar-vos al club, podeu contactar amb ells a través del mail clubpilotagodella@gmail.com, o bé preguntar en consergeria del poliesportiu. També podeu consultar més informació a la seua pàgina web (sites.google.com/site/pilotagodella/), el seu Facebook (www.facebook.com/pilotagodella) o el seu canal de Youtube (www.youtube.com/user/pilotagodella).

   

   

  Pujar