2 de desembre de 2020 2/12/20

La ciutadania de Godella gaudirà de l'òpera “El tutor burlant” gràcies al programa Els Arts Volant

La ciutadania de Godella gaudirà de l'òpera “El tutor burlant” gràcies al programa Els Arts Volant - (foto 1)

  La ciutadania de Godella gaudirà el pròxim 4 de juliol del món de l'òpera després que es confirme que el programa Els Arts Volant, de la Diputació de València, arribarà a la localitat. L'obra titulada “El tutor burlant” es representarà en el Parc del Molí el 4 de juliol a partir de les 22 hores.

  Els Arts Volant és un projecte de difusió cultural del Palau de les Arts, en col·laboració amb la Diputació de València, per a fer arribar l'òpera a qualsevol racó de la geografia valenciana.

  Aquest programa servirà perquè la població de Godella gaudisca de l'art i la bellesa del món de l'òpera sense haver de desplaçar-se municipi i de manera gratuïta.

  Després de diversos intents per part de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Godella, a la fi enguany arribarà el moment de gaudir d'aquesta representació que acostarà l'òpera al carrer.

  “Serà una oportunitat única de gaudir d'una òpera a Godella. Hem treballat molt per a aconseguir ser beneficiaris d'aquest projecte de difusió cultural i, a la fi, podrem gaudir-lo sense moure'ns del nostre poble”, ha explicat Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella.

  “Els veïns de Godella es beneficiaran, de manera gratuïta, d'un gran espectacle pel qual hi ha molta demanda en tota la província. De fet, en aquest projecte la Diputació assumeix les despeses derivades de la representació, mentre que l'Ajuntament només s'encarrega de la logística de l'espectacle”, ha continuat la regidora.

  Els interessats a acudir a aquest espectacle, amb aforament limitat, podran recollir dues entrades per persona en el Centre Cultural Xicaranda, des del 22 fins al dia 30 de juny, en horari de 9.00 a 21.00 hores, ininterrompudament. Com a mesura de seguretat, els assistents hauran de donar les seues dades personals.

  Cal destacar que les persones majors de 60 anys tindran preferència tant per a entrar i asseure's, com a l'hora d'adquirir les seues entrades, per al que el consistori comptarà amb la col·laboració de l'Associació de Jubilats de Godella i l'Associació de Mestresses de casa Tyrius, que tindran la possibilitat d'indicar el nombre d'entrades que els seus socis sol·liciten i li les faran arribar, i d'aquesta manera evitar desplaçaments d'un col·lectiu que encara és molt vulnerable.

  “Aquest col·lectiu ha tingut moltes restriccions durant aquests mesos i, a més s'han cancel·lat diversos actes seus de cara a l'estiu, com el tradicional sopar dels jubilats durant les festes, així que hem decidit tindre aquest detall amb ells i tractar-los de manera preferent”, ha acabat Prades.

  L'esdeveniment comptarà amb les mesures de seguretat pertinents com la separació d'un metre i mig entre els seients i la disposició de gel hidroalcohólico.

  Pujar