19 de gener de 2021 19/1/21

Presó per a l'home que va assassinar a la seua dona a Calp d'una punyalada

Presó per a l'home que va assassinar a la seua dona a Calp d'una punyalada - (foto 1)
  • El Jutjat ha decretat el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Dénia ha acordat aquest dijous a la vesprada l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l'home detingut dilluns passat a Calp com a presumpte autor de la mort de la seua companya sentimental.  

La decisió ha sigut adoptada pel titular del Jutjat d'Instrucció 1 de Dénia, que està en funcions de guàrdia i substitueix a la titular del Jutjat de Violència sobre la Dona, després que la comissió judicial es desplaçara a l'hospital on es troba ingressat l'investigat per a rebre-li declaració i celebrar la compareixença de presó.  

Tal com els va comptar elperiodic.com, un home de 61 anys i nacionalitat belga va assassinar a la seua dona, també de nacionalitat de belga i de 57 anys, amb una arma blanca diumenge passat a Calp. Un nou cas de violència de gènere, el quart a la província d'Alacant en el que va d'any.

Segons informava el CICU, a la  1.30 es va sol·licitar la seua intervenció per a  assistir a dues persones amb ferides d'arma blanca en un domicili de Calp, fins al lloc es va desplaçar una unitat del SVB amb metge d'Atenció Primària, SVB de Creu Roja i SAMU. Quan els serveis mèdics van arribar fins allí, només van poder confirmar la defunció de la dona i van assistir a l'home, també amb ferides d'arma blanca després de, presumptament, haver intentat suïcidar-se posteriorment. Ell va ser traslladat a l'Hospital Marina Baixa de La Vila Joiosa.

La subdelegada del govern, Araceli Poblador, ha explicat que en aquest cas no existien antecedents ni denúncies per violència de gènere. Va ser la filla de 20 anys qui va trobar el cos de la seua mare, amb qui vivia en aquesta casa amb el seu agressor.

La causa està oberta per un delicte d'homicidi sense perjudici d'una ulterior qualificació penal.

Pujar