1 de desembre de 2020 1/12/20

Un home assassina a ganivetades a la seua dona a Calp

Un home assassina a ganivetades a la seua dona a Calp - (foto 1)
  • Posteriorment, ha tractat de suïcidar-se i està a l'hospital amb ferides d'arma blanca

Un home de 61 anys i nacionalitat belga ha assassinat a la seua dona, també de nacionalitat de belga i de 57 anys, amb una arma blanca aquesta matinada a Calp. Un nou cas de violència de gènere, el quart a la província d'Alacant en el que va d'any. S

egons informava el CICU, a la 1.30 es va sol·licitar la seua intervenció per a assistir a dues persones amb ferides d'arma blanca en un domicili de Calp, fins al lloc es va desplaçar una unitat del SVB amb metge d'Atenció Primària, SVB de Creu Roja i SAMU.

Quan els serveis mèdics van arribar fins allí, només van poder confirmar la defunció de la dona i van assistir a l'home, també amb ferides d'arma blanca després de, presumptament, haver intentat suïcidar-se posteriorment. Ell va ser traslladat a l'Hospital Marina Baixa de La Vila Joiosa.

La subdelegada del govern, Araceli Poblador, ha explicat que en aquest cas no existien antecedents ni denúncies per violència de gènere. Va ser la filla de 20 anys qui va trobar el cos de la seua mare, amb qui vivia en aquesta casa amb el seu agressor.

L'Ajuntament de Calp ha declarat dos dies de dol oficial i els seus representants han guardat silenci aquest migdia enfront de les portes del consistori per a condemnar els fets.

 

Pujar