17 de novembre de 2019 17/11/19

El PP de Cabanes denuncia davant la Junta Electoral “l'ús descarat i partidista que Compromís realitza de l'Ajuntament”

El PP de Cabanes denuncia davant la Junta Electoral “l'ús descarat i partidista que Compromís realitza de l'Ajuntament” - (foto 1)

  El Partit Popular ha denunciat a Cabanes-Units Pel Poble-Compromís davant la Junta Electoral de Zona de Castelló després de comprovar que la formació política nacionalista està emprant els recursos de l'Ajuntament “amb finalitats electoralistes”.

  La portaveu del Grup Municipal Popular, Lucía García, ha criticat que Compromís “haja posat a la disposició del partit un servei municipal i que ho haja fet d'una forma tan descarada demostrant un nul respecte cap als cabanyuts que no tenen perquè rebre a través d'un canal d'informació institucional propaganda electoralista”.

  El PP ha traslladat a la Junta Electoral aquesta “utilització fraudulenta i inconcebible” d'una eina que “hauria d'estar a la disposició de tots els veïns per a donar informació de servei i no per a convocar a actes de Compromís. Compromís a Cabanes porta massa temps creient-se l'amo i senyor de l'Ajuntament i aquesta pràctica és una mostra més que para ells el consistori és una prolongació més de la seua seu i no la casa de tots els cabanyuts”.

  ocultar
  El PP de Cabanes denuncia davant la Junta Electoral “l'ús descarat i partidista que Compromís realitza de l'Ajuntament”
  Pujar