elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mobilitzats mitjans aeris i terrestres contra un incendi forestal a Cabanes

Mobilitzats mitjans aeris i terrestres contra un incendi forestal a Cabanes
  • El foc d'Onda ha quedat estabilitzat però s'ha estés un altre a Cabanes

Els bombers de la província de Castelló estan tenint una jornada molt atrafegada este dimecres, ja que després d'estabilitzar-se el foc forestal a Onda als peus del parc natural de la Serra d’Espadà s'ha iniciat un altre incendi forestal, ara a Cabanes.

El foc s'alça en les muntanyes entre la Ribera i el municipi i el fum s'albira ja des de tota la comarca de la Plana Alta i arriba fins a la veïna Oropesa, obligant a tallar al trànsit la carretera CV-146 que connecta Cabanes amb La Ribera.

Fins al moment s'han mobilitzat dos dotacions del Consorci Provincial, sis unitats dels bombers forestals de la Generalitat i quatre mitjans aeris.

Ademas, el Centre de Coordinació d'Emergències ha establit la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals per la possible afecció a immobles.

Informació en actualització.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
MÉS FOTOS
Mobilitzats mitjans aeris i terrestres contra un incendi forestal a Cabanes - (foto 2)
Mobilitzats mitjans aeris i terrestres contra un incendi forestal a Cabanes - (foto 3)
Mobilitzats mitjans aeris i terrestres contra un incendi forestal a Cabanes - (foto 4)
Mobilitzats mitjans aeris i terrestres contra un incendi forestal a Cabanes - (foto 5)
Pujar