elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI CABANES

Estabilitzat l'incendi forestal de Cabanes: els bombers continuen treballant en la zona

Estabilitzat l'incendi forestal de Cabanes: els bombers continuen treballant en la zona
  • Durant tota la nit, els efectius anti incendis han estat treballant i a primera hora del matí s'han incorporat mitjans aeris

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha donat per estabilitzat l'incendi forestal de Cabanes que es va declarar este dimecres a la vesprada en les muntanyes entre la Ribera i el municipi castellonenc, la columna de fum del qual es podia albirar des de tota la comarca de la Plana Alta i fins i tot des d'Oropesa.

Més de 40 efectius han estat treballant totes la nit en la zona, pròxima a la ramaderia de Germán Vidal, contra un foc que ha arrasat diverses zones de pins i arbustos. A primera hora del matí s'han incorporat els mitjans aeris.

Ahir a la nit, la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, es va desplaçar al Lloc de Comandament Avançat (PMA) per a conéixer l'evolució el foc que s'esperava que durant la nit evolucionara de manera favorable a causa de la baixada de les temperatures.

Esta matinada, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló informava que el foc evoluciona favorablement i a l'alba hi havia prevista la incorporació de mitjans aeris.

Este matí treballen en la zona un mitjà aeri, quatre autobombes, cinc unitats dels bombers forestals, una d'elles helitransportada; quatre dotacions del consorci i un coordinador capatàs.


Pujar