elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Burjassot sol·licita el trasllat immediat de la maquinària de la xocolateria Valero a un lloc adequat per a la seua conservació

Cs Burjassot sol·licita el trasllat immediat de la maquinària de la xocolateria Valero a un lloc adequat per a la seua conservació
  • Sanchis: “Les peces, de valor històric industrial, s'estan deteriorant a la intempèrie; es podrien exposar al públic en un lloc segur”

MÉS FOTOS
Cs Burjassot sol·licita el trasllat immediat de la maquinària de la xocolateria Valero a un lloc adequat per a la seua conservació - (foto 2)
Cs Burjassot sol·licita el trasllat immediat de la maquinària de la xocolateria Valero a un lloc adequat per a la seua conservació - (foto 3)

Ciutadans (Cs) de Burjassot ha sol·licitat a l'Ajuntament que “trasllade la maquinària de la xocolateria Valero a un lloc adequat per a la seua conservació”. La regidora de Cs, Tatiana Sanchis, ha criticat que “un objecte de tant de valor històric industrial per a Burjassot estiga en un rotonda”.

Per a Sanchis, “la maquinària, els objectes i utensilis així com la documentació donada per la família Valero al municipi, hauria d'estar en un lloc adequat on es poguera exposar de manera segura”. “En la rotonda s'està deteriorant, estan molt oxidades, es pot comprovar l'efecte negatiu que les pluges dels últims dies ha provocat en la maquinària”, ha assegurat.

Per això, ha defensat l’edila de la formació taronja, “l'Ajuntament, que no està fent res per protegir aquest patrimoni, hauria de traslladar immediatament aquestes peces a un lloc on les peces es conserven i els veïns puguen gaudir d'elles”. “Es pot conjugar conservació i exposició, la qual cosa no pot ser és que perquè els veïns les vegen, es posen en rotondes on s'estan desbaratant”, ha conclòs.

Pujar