elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els superherois envaeixen Almussafes en el primer carnestoltes municipal

Els superherois envaeixen Almussafes en el primer carnestoltes municipal
  MÉS FOTOS
  Els superherois envaeixen Almussafes en el primer carnestoltes municipal - (foto 2)
  Els superherois envaeixen Almussafes en el primer carnestoltes municipal - (foto 3)

  El passat dissabte 23 de febrer es va dur a terme a Almussafes una festa de carnestoltes organitzada per l'Ajuntament de la localitat. En aquesta primera edició de la iniciativa, l'ambientació de la qual va girar entorn dels superherois i superheroïnes, centenars de persones van participar en el pregó, desfilada amb batucada, tallers infantils i un berenar. "Honestament crec que ho hem aconseguit i per això intentarem que en el futur aquesta convocatòria vaja creixent", assenyala la regidora de Cultura, Davinia Calatayud.

  L'alegria, el color i la música van estar presents el passat dissabte 23 de febrer en la festa impulsada per l'Ajuntament d'Almussafes per a commemorar el carnestoltes. Centenars de persones es van congregar a l'esplanada del Centre Cultural de la població per a donar el tret d'eixida a aquesta popular festa que per primera vegada arriba a la localitat a través d'una iniciativa municipal.

  "El nostre objectiu amb aquest acte totalment desenfadat era que tots els veïns i veïnes, independentment de la seua edat, pogueren passar una vesprada divertida en la qual deixaren de costat els seus problemes. Honestament crec que ho hem aconseguit i per això intentarem que en el futur aquesta convocatòria vaja creixent i guanyant seguidors i seguidores", declara la regidora de Cultura, Davinia Calatayud.

  La vesprada va començar a les 16.30 hores amb el pregó que es va llegir al balcó del Centre Cultural. Un grup de superherois i superheroïnes van ser els personatges encarregats de comunicar a les persones assistents la necessitat de gaudir intensament de l'acte, en el qual una banda de batucada va traslladar a la comitiva des de l'esplanada de la infraestructura fins a l'Àgora del parc Central, on van continuar les propostes.

  Allí, el soroll de la percussió va continuar sonant per a donar pas després a una sèrie de tallers de globoflèxia, pinta cares i màscares de carnestoltes. A més, també va haver-hi a la disposició del públic infantil diversos jocs motrius com el paracaigudes de colors, la corda o l'encistellat amb cércols en els cons. El colofó a la vesprada, en la qual la major part de les persones es van atrevir a participar disfressats de superherois i superheroïnes, el tema triat per l'organització per a enguany, es va servir xocolate i ensaïmades per a berenar.

  "Brindar a la ciutadania activitats d'aquest tipus ens permet avançar en el nostre compromís amb el que solem anomenar 'fer poble', plantejant iniciatives que ens uneixen i ens permeten generar espais de convivència en els quals tots i totes ens podem sentir involucrats i involucrades", assegura Calatayud.

  Pujar