1 d’octubre de 2020 1/10/20

L’assemblea de Compromís ratifica la llista de Lourdes Moreno per al 26 de Maig

L’assemblea de Compromís ratifica la llista de Lourdes Moreno per al 26 de Maig - (foto 1)

  El passat mes de desembre Lourdes Moreno assumia el repte de ser la candidata a l’alcaldia per la formació taronja. A partir d’eixe moment s’encetava el procés per a conformar la candidatura que acompanyaria a Lourdes als comicis de maig del 2019. Finalment dimecres 13 de març l’assemblea de militants de Compromís ratificava per unanimitat la candidatura per al proper 26 de Maig.

  Un equip preparat per a governar

  Amb l'objectiu fixat en guanyar les eleccions del 26 de Maig, Lourdes Moreno ha volgut rodejar-se de persones amb experiència i formació, d'una llista transversal que incorpora tant militants com perfils independents. Per a Moreno, un dels punts forts de Compromís ha sigut precisament comptar sempre amb independents en cada una de les seues candidatures. "La incorporació d'aquests perfils ha permés constantment enriquir el projecte i al mateix temps apropar-nos més i millor a la realitat d'Almussafes" ha reblat la candidata a l'alcaldia.

  Així a l’equip de Lourdes Moreno es sumen Maria Calatayud, Quim Calvo, Josep Chaqués i Ramon, Eduardo Girona Blay, Lidia Magraner, Josep Magraner, Salvador Marín, Sonia Martí i Manolo Wic.        

  Al mateix temps, la nova candidatura tornarà a comptar amb companys i companyes que ja ho feren en anteriors ocasions com Àlex Barea, Albert Girona, Esther Villajos, Amparo Medina, Marga Pariente i Paco Girona.

  En paraules de la candidata “Compromís sempre s’ha caracteritzat per tindre una bona pedrera de militants i simpatitzants que s’han caracteritzat per la seua formació i preparació a l’hora de governar, homes i dones que treballen des de la humilitat i amb coneixement de la realitat del poble i una innegable vocació de servei públic per a millorar la vida dels nostres ciutadans”

  Pujar