elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almussafes comença a desinfectar els seus edificis públics

L'Ajuntament d'Almussafes comença a desinfectar els seus edificis públics
  • L'empresa concessionària del servei de desinsectació s'està encarregant d'aquesta acció, destinada a previndre el contagi del coronavirus

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almussafes comença a desinfectar els seus edificis públics - (foto 2)

Almussafes incrementa les mesures per a previndre el contagi i l'expansió del Covid-19. A més d'aplicar iniciatives com vigilar el compliment de l'obligatorietat del confinament, de controlar que es respecta la distància mínima de seguretat entre persones en els establiments oberts a la ciutadania i d'implementar el teletreball en l'administració local, des de hui, dimarts 17 de març, l'Ajuntament afig a la seua lluita contra el coronavirus la desinfecció dels edificis de titularitat municipal.

L'empresa que durant l'any porta a terme els treballs de desinsectació, desinfecció i desratització en la població, Trakta, està realitzant des de hui la neteja a fons de totes les infraestructures públiques, començant pels CEIP Pontet i Almassaf, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, el Pavelló Poliesportiu Municipal i el Centre Cultural. En tots els casos es tracta de dependències buides en les quals no està treballant aquests dies cap persona.

“Aquestes tasques s'aniran ampliant durant les pròximes jornades a la resta d'infraestructures de titularitat municipal i es duran a terme de manera periòdica durant tot el temps de vigència de l'estat d'alarma”, explica el regidor d’Obres i Serveis i Seguretat Ciutadana, Jaime Wic.

Pujar