elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gest de solidaritat de l'empresa Atersa, situada en el Polígon Industrial Joan Carles I d'Almussafes

Gest de solidaritat de l'empresa Atersa, situada en el Polígon Industrial Joan Carles I d'Almussafes
  • L'empresa ha donat a l'Ajuntament 5.000 kits compostos per màscara, capell, guants, bata i fundes per a sabates

La crisi sanitària que estem vivint està fent aflorar la solidaritat de la societat. Un exemple d'això és la donació realitzada per l'empresa Atersa, del Grup Elecnor, que ha cedit a l'Ajuntament d'Almussafes una gran quantitat de material de protecció per a previndre el contagi del coronavirus.

En concret, el pack que els responsables de la companyia situada en el Polígon Industrial Joan Carles I han entregat al consistori municipal es compon 5.000 kits, cadascun d'ells format per màscara, guants, capells, bata i fundes per a sabates, “un material molt necessari per a les persones que pel seu treball han d'estar al peu del canó protegint-nos del Covid-19 durant aquesta crisi sanitària”, ressalta l'alcalde, Toni González. “Agraïsc enormement en nom de tota la població aquest gest, perquè la solidaritat i la unió durant aquests dies és imprescindible”, ha assenyalat el president de l'executiu local.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic, y l’inspector cap de la Policia Local, Ernesto Serrano, han acudit hui, dimecres 18 de març, a primera hora del matí al centre de salut del municipi per a posar a la disposició del personal que treballa en la infraestructura aquest material, el qual “ha sigut molt ben rebut pels facultatius i la resta de professionals que desenvolupen una extraordinària labor sempre, però especialment en temps difícils com els que estem vivint”, afirma l'edil.

Pujar