elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Dipu et Beca ja té representants per a l’edició d’enguany en Almussafes

La Dipu et Beca ja té representants per a l’edició d’enguany en Almussafes
  • L'alcalde, Toni González, va rebre ahir a les persones seleccionades per a participar aquest 2019 en el programa de pràctiques de la Diputació de València

  • El programa, en el qual l'administració provincial inverteix 5.600 euros i el consistori 2.078 euros, es desenvoluparà de l'1 de juliol al 31 d'agost

El pròxim dilluns 1 de juliol s'incorporen als seus llocs les set persones seleccionades per l'Ajuntament d'Almussafes per a participar en el programa La Dipu et Beca 2019 de la localitat. Ahir, dijous 27 de juny, l'alcalde els va donar la benvinguda amb un acte en el qual Toni González va aprofitar per a instar-los a aprofitar la seua estada, que es prolongarà durant dos mesos i per la qual rebran 500 euros bruts mensuals per vint hores de treball setmanals. El funcionariat de les àrees de Secretaria/Intervenció i Arxiu, Urbanisme, Esports, Cultura i Joventut i Desenvolupament Local els acolliran en aquesta aventura professional brindada per la Diputació de València i el consistori. 

Després del corresponent procés d'administratiu, l'Ajuntament d'Almussafes acaba d'anunciar el nom de les persones seleccionades per a participar aquest estiu en el programa de pràctiques ‘La Dipu et Beca’, un projecte impulsat per la Diputació de València en col·laboració amb els consistoris municipals amb el qual es planteja un espai en el qual els i les estudiants de la província tenen l'oportunitat d'aplicar els coneixements adquirits en els seus respectius centres educatius.

El pròxim dilluns 1 de juliol s'incorporaran als seus llocs un total de 7 persones, després d'obtindre major puntuació que la resta de candidats durant la fase de baremació realitzada per diversos tècnics de l'administració local. Concretament, els departaments de Secretaria i Intervenció comptaran amb Alexandre Escrivà Garcia, Arxiu amb Ana Marzal Blay, Urbanisme amb Vicente Romaguera Abad i Josep Villalba Calleja, Esports, Cultura i Joventut amb Elena Alepuz Soriano i Laura Isabel Sabater Piles i Desenvolupament Local amb Josep Ros Rodrigo.

El primer edil de la població, Toni González, els va rebre ahir, dijous 27 de juny, a la sala de plenaris de la casa consistorial per a donar-los la benvinguda al consistori i animar-los a aprofitar la seua estada, que es prolongarà fins al pròxim 31 d'agost. “L'important és que se'ls proporcionen els mitjans perquè puguen començar a desembolicar-se en l'àmbit laboral, i a més en qüestions relacionades amb les seues especialitats, per la qual cosa des del govern municipal tan sols podem agrair-los el compromís assumit amb la seua localitat i dir-los que aprofiten al màxim aquestes pràctiques”, explica l'alcalde. 

Tal com consta en les bases, percebran 500 euros bruts mensuals per vint hores setmanals de treball i gràcies a la seua presència en el consistori es reforçarà la labor desenvolupada pels diferents departaments municipals durant la temporada estival. La Diputació de València i l'Ajuntament cofinancen aquest programa, atés que aportaran 5.600 i 2.078 euros, respectivament.

Pujar