24 de novembre de 2020 24/11/20

Conclouen les obres de construcció del nou terreny de joc del Camp de Futbol Municipal d'Almussafes

Conclouen les obres de construcció del nou terreny de joc del Camp de Futbol Municipal d'Almussafes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Conclouen les obres de construcció del nou terreny de joc del Camp de Futbol Municipal d'Almussafes - (foto 2)
  Conclouen les obres de construcció del nou terreny de joc del Camp de Futbol Municipal d'Almussafes - (foto 3)

  El Camp de Futbol Municipal d'Almussafes ja compta amb un nou terreny de joc. Les obres per a la seua construcció van finalitzar ahir, dilluns 13 de maig, després de dos mesos i mig de treball i han suposat una inversió de 697.319,33 euros, dels quals 300.000 procedeixen del Pla SOM 18-19 de la Diputació de València. El projecte també inclou la renovació de la gespa artificial del camp de futbol ja existent, una intervenció que s'iniciarà quan acabe la present temporada esportiva, a la fi del mes de juny.

  Ahir, dilluns 13 de maig, van finalitzar les tasques per a la construcció d'un nou terreny de joc en el Camp de Futbol Municipal d'Almussafes, recinte situat en la part nord del nucli urbà i que utilitzen les més de 300 persones inscrites actualment a l'Almussafes Club de Futbol. L'empresa encarregada d'aquesta actuació, Mondo Ibérica, S. A., ha desenvolupat en dos mesos i mig totes les qüestions recollides en el projecte, entre les quals es trobaven la instal·lació de gespa artificial però també la col·locació dels corresponents sistemes de reg, drenatge i il·luminació, les sis porteries homologades per la Real Federació Espanyola de Futbol adquirides, les quatre banderoles de córner, la barana perimetral i les dues banquetes.

  La companyia, que comptava amb un pressupost total de 697.319,33 euros, dels quals 300.000 procedeixen del Pla SOM 18-19 de la Diputació de València i la resta de les arques municipals, també ha construït un nou accés des de les edificacions i espais pavimentats presents al nord. En aquests moments, únicament queda per abordar la substitució del paviment del camp de futbol ja existent, una intervenció inclosa en el projecte i que començarà una vegada concloga la present temporada esportiva, el 24 de juny, i amb un termini d’execució d’aproximadament 4 setmanes. La gespa artificial d'aquest espai encara no havia sigut renovada des que va obrir el recinte fa ara onze anys.

  El nou camp de futbol se situa a uns cinc metres del mur del cementeri i a sis de la fila d'arbres presents al sud de les edificacions del camp i amb la seua línia blanca en prolongació a la mateixa línia blanca del terreny de joc actual, situat al nord. Les seues dimensions totals són de 100x67 metres, atés que s'ha construït una vorera de 2,5 metres d'ample, ampliada fins als 4 metres en el front oest amb l'objectiu de col·locar en ella els elements auxiliars i la reserva d'espai per als espectadors.

  Pel que respecta al sistema de reg, consisteix en sis canons situats en les quatre cantonades i a la meitat dels dos laterals, per al que ha sigut necessària la col·locació d'una bomba per a poder donar la pressió necessària, mentre que les dues banquetes s'han col·locat al nivell de la superfície i estan protegides de les inclemències meteorològiques. Finalment, de les sis porteries incloses en el projecte, dos són de futbol 11 i quatre de futbol 7 i totes porten incorporades les seues corresponents xarxes parabalons.

  Pujar