12 de juliol de 2020 12/7/20

Les comissions falleres d'Almussafes visiten la Residència i Centre de Dia 'La Vila'

Les comissions falleres d'Almussafes visiten la Residència i Centre de Dia 'La Vila' - (foto 1)
  • L'acte, que es va celebrar ahir dilluns 12 de març a la vesprada, també va comptar amb la presència de l'alcalde, Toni González, i la regidora de Cultura, Teresa Iborra

  • El centre celebra aquests dies amb intensitat les festes falleres amb nombrosos actes en els quals els usuaris són els protagonistes

MÉS FOTOS
Les comissions falleres d'Almussafes visiten la Residència i Centre de Dia 'La Vila' - (foto 2)

Ahir, dilluns 12 de març, i per nové any consecutiu, les comissions falleres d'Almussafes van visitar la Residència i Centre de Dia 'La Vila' del municipi per a celebrar amb els seus usuaris l'arribada de les festes josefines. En l'acte van participar l'alcalde d'Almussafes, la regidora de Cultura, els representants de les falles La Torre, Primitiva i Mig Camí, la presidenta de la JLF, la directora del centre geriàtric, Julia Grau Ballester, i Vicenta Escutia Bosch i Francisco Rosaleny Linares, nomenats fallera major i president de 'La Vila' per a aquest 2018.

La Residència i Centre de Dia 'La Vila' d'Almussafes ja està en plena temporada fallera. La setmana passada els usuaris de la infraestructura van decorar les instal·lacions amb motius valencians, van plantar el seu monument, que enguany han volgut dedicar al Tribunal de les Aigües, i van proclamar a la seua fallera major i el seu president, càrrecs que enguany han recaigut en Vicenta Escutia Bosch i Francisco Rosaleny Linares, respectivament.

Ahir, dilluns 12 de març, la residència va viure un altre dels actes més destacats de la programació: la tradicional visita de les autoritats locals i dels representants de les comissions falleres de la localitat. En el mateix, van participar l'alcalde d'Almussafes, Toni González, la regidora de Cultura, Teresa Iborra, la presidenta de la Junta Local Fallera, Blanca Albors, i els representants de les falles La Torre, Primitiva i Mig Camí.

La visita va començar a les 18 hores en el vestíbul de l'edifici amb la recepció dels convidats per part de la directora del centre, Julia Grau Ballester, i de Vicenta i Francisco. Després de les salutacions inicials, els assistents van posar per a la tradicional fotografia de grup enfront del monument elaborat pels treballadors del centre en col·laboració amb els residents.

Posteriorment es van traslladar fins a l'interior del recinte, on a més de procedir a l'intercanvi d'insígnies el centre geriàtric va oferir un berenar durant el qual els assistents, els usuaris del centre i els seus familiars van tenir l'oportunitat de conversar sobre la commemoració i la vida en 'La Vila'.

 

Programació festiva

Hui, dimarts 13 de març, els usuaris gaudiran amb un berenar de xocolata amb xurros i amb l'ofrena de Flors a la Santíssima Creu, patrona d'Almussafes, i a la Verge dels Desemparats. El dimecres 14 de març dispararan una 'globotà' i dedicaran el matí a entretenir-se amb el joc de preguntes i respostes valencianes 'El Sabut'.

Ja en la recta final de les falles, el dijous 15 de març a les 11 hores realitzaran una visita als monuments plantats en la localitat, per al que comptaran amb la col·laboració dels voluntaris de la Unió Democràtica de Pensionistes, el divendres 16 es durà a terme la 'cremà' del monument i el dilluns 19 sintonitzaran en televisió la retransmissió de l'eucaristia en honor a San Josep i se servirà un dinar especial amb motiu del Dia del Pare.

Pujar