23 de setembre de 2020 23/9/20

Un centenar d'agricultors es formen a Almussafes en bones pràctiques d'higiene per a la producció agrícola

Un centenar d'agricultors es formen a Almussafes en bones pràctiques d'higiene per a la producció agrícola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Un centenar d'agricultors es formen a Almussafes en bones pràctiques d'higiene per a la producció agrícola - (foto 2)
  Un centenar d'agricultors es formen a Almussafes en bones pràctiques d'higiene per a la producció agrícola - (foto 3)

  Un total de 96 agricultors es van donar cita, durant la vesprada d'ahir dimecres, 14 de novembre, en el Centre Cultural d'Almussafes per a assistir al programa formatiu "Guia de bones pràctiques d'higiene en la producció primària agrícola", organitzat des de l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA), en col·laboració amb la Diputació de València.

  La formació, sobretot en les circumstàncies actuals, s'ha convertit en una ferramenta indispensable de cara a generar oportunitats laborals, valor afegit i competitivitat. Conscients de la importància d'estos factors, l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA) posa a disposició de les persones associades una exhaustiva gamma de cursos formatius que comprenen les distintes facetes del sector agropecuari, per a complir amb la legislació vigent a més d'optimitzar la gestió empresarial de l'explotació.

  Precisament, la localitat d'Almussafes va reunir a prop d'un centenar de professionals del sector agrícola, la majoria de la població i altres desplaçats des de localitats veïnes com Benifaió, Silla o Sueca, en el taller formatiu que va tindre lloc ahir dimecres, 14 de novembre, a partir de les 18 hores en la sala d'actes del Centre Cultural.

  El regidor d'Agricultura, Faustino Manzano, va obrir la jornada de formació, junt amb el president d'AVA-ASAJA Almussafes, Salvador Sabater.

  Durant dos hores, Isidro López, enginyer agrònom de València, va abordar multitud d'aspectes relacionats amb les mesures d'higiene i sanitat que cal aplicar en les explotacions agrícoles. El transport, l'emmagatzematge dels productes, les instal·lacions i equips i la formació dels treballadors i la identificació de l'origen de l'aigua van ser els principals aspectes que es van estudiar en profunditat al llarg de la sessió formativa.

   

  Pujar