elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Almussafes titlla de “joc brut” un pagament extraordinari a treballadores municipals a uns dies de les eleccions

Cs Almussafes titlla de “joc brut” un pagament extraordinari a treballadores municipals a uns dies de les eleccions

  El candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia d'Almussafes, Román Perales, ha titllat de “joc brut” un pagament extraordinari a treballadores duna empresa municipal uns dies abans de les eleccions.

  “Les treballadores de l'empresa que s'encarrega de la neteja dels edificis públics han rebut durant aquesta setmana un pagament mitjà de 100 euros corresponent a la productivitat del primer quadrimestre”, ha explicat Román, qui ha destacat que “no entrem a valorar si estem d'acord o no, sinó que resulta sospitós perquè mai abans s'havia donat”.

  “La sospita és molt major en llegir el WhatsApp pel qual se'ls comunica aquesta paga ja que posa expressament que se'ls dóna per ‘voluntat del nostre alcalde’ referint-se al socialista Toni González”, ha posat en relleu el candidat taronja al mateix temps que ha subratllat que “una altra casualitat és que el gerent de l'empresa, el que escriu el missatge a les treballadores, és també del PSPV”.

  Per a Román, “blanc i en botella”. Per això, ha assegurat, “des de Cs Almussafes estudiarem mesures legals perquè aquest tipus d'ardits no queden impunes”.

   

  Pujar