21 de gener de 2021 21/1/21

Almussafes celebra el Dia de l'Arbre Familiar

Almussafes celebra el Dia de l'Arbre Familiar - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almussafes celebra el Dia de l'Arbre Familiar - (foto 2)
  Almussafes celebra el Dia de l'Arbre Familiar - (foto 3)
  Almussafes celebra el Dia de l'Arbre Familiar - (foto 4)

  Ahir, diumenge 11 de febrer, l'Àgora del Parc Central d'Almussafes va acollir la tradicional celebració del Dia de l'Arbre Familiar. Després de dues setmanes suspenent l'acte a causa de les condicions meteorològiques, la població almussafenya va poder gaudir finalment d'un matí dedicat íntegrament a la promoció del medi ambient.

  L'Ajuntament de la localitat va posar a la disposició dels més xicotets dos tallers manuals i creatius per a conscienciar-los sobre la importància de mantenir en bones condicions el nostre entorn natural i poder millorar així la nostra qualitat de vida i la de les generacions futures. Dos educadors mediambientals van coordinar aquestes dues activitats, titulades "Xapes de bones pràctiques" i "Compromesos amb el nostre entorn".

  A més, durant l'acte es van repartir gratuïtament entre les persones assistents un total de 250 arbres de tres espècies diferents per a fomentar la responsabilitat social de la ciutadania en el manteniment de les zones verdes situades en parcel·les privades i en la muntanya. En l'estand establit pel consistori, els treballadors municipals explicaven als interessats dades concretes sobre aquestes varietats, així com consells útils per a la seua cura.

  La iniciativa, que es va dur a terme sota el lema "Un poble més verd i sostenible" i que va reunir a centenars de veïns i veïnes, entre els quals es trobaven l'alcalde d'Almussafes, Toni González, i la regidora de Medi Ambient, Teresa Iborra, busca seguir millorant l'educació mediambiental de la ciutadania per a modificar actituds i frenar l'avanç del canvi climàtic.

  Pujar