19 de gener de 2021 19/1/21

Compromís per Xirivella referma les seues condicions per a entrar en el govern

Compromís per Xirivella referma les seues condicions per a entrar en el govern - (foto 1)

  Amb prop d’un 60% dels vots, l’assemblea de Compromís per Xirivella ha refermat la voluntat de continuar negociant l’entrada en el govern municipal amb les condicions inicials. L’altre 40% de la militància s’ha mostrat partidari de garantir l’aplicació de polítiques d’esquerres sense entrar en el govern, negociant cada punt amb el partit majoritari.

  Al marge d’altres punts en què ja hi ha hagut acord entre PSPV-PSOE i Compromís, les condicions programàtiques mínimes i indispensables amb què Compromís entraria en el govern són:

  · Solució global als accessos als polígons industrials que comence per l’adequació dels camins de Faitanar, la Rambleta i una nova via pel Rajolar.

  · Marcar com a objectiu de legislatura acabar l’adequació dels pisos socials propietat de l’Ajuntament de Xirivella en el nostre municipi.

  · Pla de remunicipalització de serveis públics que comence per l’adquisició d’un magatzem municipal i pel reforçament de la brigada d’obres.

  · Iniciar la tramitació de l'atermenament (deslinde) del Parc del Che, de forma que passe dels actuals termes de Quart i Mislata a Xirivella.

  Pel que fa a les responsabilitats de govern, la proposta de Compromís és fer-se càrrec de les regidories de Benestar Social, Persones Majors, Cultura, Participació Ciutadana i la presidència de l’àrea de participació i projectes europeus. Per a poder garantir la bona gestió en estes àrees Compromís estima que necessita una dotació pressupostària adequada i, quant a personal de confiança, Compromís descarta l'alliberament de regidors però sí que necessita un equip de dos persones (una de les quals seria el secretari o secretària de grup).

  Això a banda, Compromís continua garantint amb els vots dels seus dos representants la investidura del candidat del PSPV-PSOE en el Ple de dissabte.

  Pujar