9 d’abril de 2020 9/4/20

Xilxes obri les inscripcions de l'Escola Municipal Infantil per al pròxim curs

  • Actualment el centre desenvolupa un projecte innovador de mindfulness, que ha rebut un premi a nivell nacional

L'Ajuntament de Xilxes ha informat de l'obertura del termini d'inscripcions corresponent al curs 2020/2021 per a l'alumnat de l'Escola Municipal Infantil ‘Isabel González Torres’.

Així mateix, les famílies interessades ja poden sol·licitar plaça per a les aules des de 0 a 2 anys, tenint en compte que el centre compta amb el servei gratuït d'escolarització per als xiquets i xiquetes de 2 anys. En aquest cas, han d'abonar 65 euros si necessiten servei de menjador, mentre que per a la resta el preu màxim és de 120 euros amb menjador i escolarització sent el cost menor per a aquelles famílies que accedeixen als bons de la Generalitat Valenciana.

Les persones interessades poden sol·licitar la instància a l'Ajuntament, en la web www.xilxes.es o en Secretaria de la pròpia escola infantil.

A més, el centre també ofereix el servei d'escola matinera per a aquells que necessiten deixar als xiquets mitja hora abans, i possibilita la recollida mitja hora després de l'eixida.

La baixada de preus i la qualitat del servei han afavorit un increment considerable d'usuaris en els últims anys. De fet, el centre es caracteritza per desenvolupar projectes innovadors com el de mindfulness, que fins i tot ha rebut un premi a nivell nacional i ha participat com a finalista en el Saló Internacional “Simo Educación”.

Actualment, s'està treballant el projecte ‘S3P: Mindfulness: atenció plena de 0 a 3 anys, una nova realitat’, que ha obtingut una subvenció de la Generalitat Valenciana.

Pujar