7 d’agost de 2020 7/8/20

L'Ajuntament canviarà 300 lluminàries amb la Fase II de les obres de renovació de l'enllumenat públic de Gira-sols

L'Ajuntament canviarà 300 lluminàries amb la Fase II de les obres de renovació de l'enllumenat públic de Gira-sols - (foto 1)
  • Continua la renovació d'enllumenat públic a la urbanització de Gira-sols

  • En total es renovaran 300 punts de llum

  • La Fase II d'aquestes obres van ser adjudicades per un pressupost de 758.383,33 euros

El passat 3 de juliol va tindre lloc la signatura del replanteig de l'actuació amb l'empresa adjudicatària, la constructora PAVASAL, a partir d'aquest moment l'obra començarà en les pròximes setmanes. El termini d'execució és de quatre mesos des de l'inici. 

Amb aquesta actuació el consistori continua amb la Fase II de renovació d'aquesta instal·lació lumínica que es troba obsoleta. En l'obra es canviaran 300 punts de llum que passaran a ser tipus led. Per als entorns urbans asilats s'instal·laran fanals autònoms que funcionaran mitjançant energia solar.  A més, se substituiran 3 centres de comandament i s'afegiran dos més per a millorar la distribució de llum.

Les obres es realitzaran als carrers Parres, Alzina, Moreres, Romero, Noguera, Pins, Bedoll, Esbarzers, Palmeres, Ronda del Collado, Cedre, Acàcies, Garrofera, Castanyer, Roure, Pinya, Ronda del Collado II, Caoba, Jacaranda, Ficus, Peral, Manzano, Haja, Cipres, Timó, Herba-sana, Ebano, Cedre,  Pinya, Via Pista, Carrer del Molí, Carrer Hort de Sant Isidre, Cami la Casta, Cami Terol i Camí del Juncaret, entre altres. 

La regidor d'Enllumenat Públic, Pilar Alcolea, ha destacat que “amb aquesta actuació els veïns i veïnes comptaran amb una millor qualitat lumínica, al mateix temps que es contribuirà amb el medi ambient, ja que aquests punts de llum aconseguiran un estalvi del 80,07% d'energia i 6,14 tones d'emissions de CO₂ a l'any”.

Pujar