30 de març de 2020 30/3/20

Sanitat descarta que existisca de moment cap cas de sospita per coronavirus

Sanitat descarta que existisca de moment cap cas de sospita per coronavirus - (foto 1)

  La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública confirma que en la Comunitat Valenciana no hi ha en aquests moments cap cas en investigació per simptomatologia compatible amb coronavirus (2019-nCoV).

  D'altra banda, des de la direcció general de Salut Pública s'ha informat que, quant al cas de Torrevieja, no s'ha hagut d'aplicar finalment el protocol, ja que s'ha comprovat que es tracta d'una persona que no va viatjar a la zona afectada a la Xina.

  Per tant, al no complir els criteris, s'ha descartat la sospita de contagi

  Taxa de mortalitat

  Les informacions referents al coronavirus augmenta minut a minut, però cal recordar que aquest tipus de virus té un índex de mortalitat molt baix i les autoritats sanitàries espanyoles estan preparades per a fer front a les seues conseqüències.

  Segons els últims estudis publicats per al Control i la Prevenció de Malaltia (CCDC) la taxa de mortalitat general del coronavirus és d'un 2,3% sent les persones majors de 80 anys les que tenen més risc de ser contagiades amb un índex de mortaldat del 14,8%

  Amb tot això, reiterem el missatge difós pel Ministeri de Sanitat en el qual anomenen a la calma i a la no difusió de faules sobre el coronavirus.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar