7 de desembre de 2019 7/12/19

Cs Torrent critica que els populars i socialistes utilitzen el ple per a fer campanya electoral

Cs Torrent critica que els populars i socialistes utilitzen el ple per a fer campanya electoral - (foto 1)
  • Claramonte: "És lamentable que els dos grups perden el temps per a enredar-se en la seua lluita bipartidista i s'ignoren alguns assumptes municipals"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha criticat que "els populars i socialistes utilitzen el ple per a fer campanya electoral". "Els dos grups municipals perden el temps amb una moció econòmica per a enredar-se en la seua lluita bipartidista i es deixa de costat altres polítiques centrades en els nostres veïns i municipi", ha retret en el ple.

Claramonte ha ratllat la moció defensada per la portaveu popular de "còpia i pega en la mateixa línia ja presentada en altres municipis pel seu partit". "Lògicament, ho hem donat suport perquè reclama al Govern la transferència dels recursos derivats de la participació dels ingressos de l'Estat", ha explicat.

No obstant això, ha destacat, "no hem entrat en l'exposició de motius per al seu joc polític, que era el que pretenia la Sra. Folgado per a fer precampanya". "Cs aposta per la política local i per tot allò que afecta als veïns", ha assegurat.

En aquest sentit, el portaveu de la formació taronja, ha avançat que "Cs Torrent presentarà una moció per a enterrar les vies del tren de Camí la Noria a la qual espera se sumen la resta de grups polítics".

A més, entre altres qüestions municipals, Claramonte "ha preguntat al govern local sobre el grau d'execució de dues mocions aprovades a iniciativa de Cs: la sol·licitud d'una brigada forestal a Divalterra i la neteja del barranc".

ocultar
Cs Torrent critica que els populars i socialistes utilitzen el ple per a fer campanya electoral
Pujar