elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diversos accidents de trànsit, una parada o una ennuegada mobilitzen als servicis sanitaris a la província de València

Diversos accidents de trànsit, una parada o una ennuegada mobilitzen als servicis sanitaris a la província de València
  • Els servicis d'emergències van realitzar diverses actuacions este cap de setmana a València, Xiva i Torrent

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha informat este cap de setmana de diversos accidents i incidents en els quals ha sigut necessari mobilitzar els servicis sanitaris en diverses poblacions de la província de València.

A Chiva, dissabte passat es va produir un accident en la CV-424 amb tres vehicles implicats. Fins al lloc es va enviar una unitat del SAMU i una SVB que han atés un home de 52 anys per esquinç de coll, una dona de 47 anys per dolor en el tòrax i una dona de 67 anys amb politraumatisme. Els tres van ser traslladats a l'hospital de Manises.

Accident El Saler

Així mateix, en la carretera del Saler es va produir un accident de moto amb dos persones ferides. El sinistre ha tingut lloc a l'altura de l'Oceanogràfic poc abans de les 18.00 hores i fins al lloc es van desplaçar una unitat del SAMU i una SVB per a atendre un home de 53 anys amb traumatisme múltiple i un xiquet de 12 amb traumatisme a l'esquena. Tots dos van ser traslladats a l'hospital Clínic de València.

Dona trobada en el sòl

Per part seua, este diumenge una dona va ser trobada en el sòl al carrer Santo Domingo de València, al costat d'un pont, amb un traumatisme cranioencefàlic greu. Es tracta d'una jove de 24 anys que va ser traslladada en SAMU fins a l'hospital La Fe de València.

Accident de matinada

D'altra banda, la matinada del dissabte es va produir un accident al carrer Calvite de València amb dos persones ferides. El sinistre va tindre lloc a les 2.49 hores i es van veure implicats un autobús sense passatgers i tres cotxes. Com a conseqüència dos persones van resultar ferides, un home de 45 anys amb contusions en una cama i un home de 46 anys amb policontusiones. Una unitat del SAMU i una de SVB van traslladar als ferits a l'hospital Clínic de València.

Parada a Torrent

A Torrent, una dona de 63 anys va patir una ennuegada en un habitatge del carrer Salvador i va entrar en parada cardiorespiratòria. Es va enviar un SAMU que va aconseguir recuperar a la dona i la va traslladar a l'Hospital General de València. Una veïna va ser la que va donar l'avís a Emergències.

Es precipita a Jardí del Túria

D'altra banda, a les 21.37 hores del dissabte, un home de 23 anys es va precipitar al Jardí del Túria, en el tram XI, a l'altura del Palau de la Música. 

Fins al lloc va acudir una unitat del SAMU i va traslladar al ferit a l'Hospital La Fe de València.

Pujar