18 de setembre de 2020 18/9/20

Torrent comptarà amb 15 punts de recàrrega elèctrica per a vehicles

Torrent comptarà amb 15 punts de recàrrega elèctrica per a vehicles - (foto 1)
  • La ciutat he presentat el Pla de Mobilitat del Vehicle Elèctric

MÉS FOTOS
Torrent comptarà amb 15 punts de recàrrega elèctrica per a vehicles - (foto 2)
Torrent comptarà amb 15 punts de recàrrega elèctrica per a vehicles - (foto 3)

Torrent camina -o millor dit condueix- cap a un model de ciutat sostenible. Així ho ha explicat aquest dimecres l'alcalde de la localitat, Jesús Ros, qui ha presentat el Pla de Mobilitat del Vehicle Elèctric amb el qual comptarà Torrent. En el seu tradicional desdejuni amb els mitjans, el primer edil la regidora de Mobilitat, Inma Amat, i la responsable de Màrqueting de OVANS (empresa responsable de la redacció i posada en marxa del mateix), Paky Castillo, han donat a conéixer el projecte, la implementació del qual es farà en tres fases.

Així, s'ha proposat la instal·lació de 15 punts de recàrrega distribuïts per diferents àrees que donen cobertura a tot el terme. “Una iniciativa pionera i que afavorirà l'ús del transport elèctric i híbrid”, ha afegit l'alcalde.

De fet, ja existeixen tres punts de subministrament elèctric: un d'ús públic (plaça Unió Musical) i dues més per a ús de l'administració (enfront de la Brigada d'Obres i al costat de les instal·lacions de Policia Local). Tot això s'ha presentat en el marc de la Setmana de la Mobilitat que s'està celebrant aquests dies.

Pressupostos 2020 i altres projectes de la nova legislatura

L'alcalde de Torrent també ha explicat que la corporació ja està treballant en els pressupostos 2020 des de les diferents delegacions amb dos objectius bàsics: “Congelem tots els impostos excepte el de plusvàlua, que es modificarà a la baixa, així com l'atenció als serveis bàsics amb les dotacions que facen falta”. El primer edil també ha explicat que un altre dels objectius prioritaris, en aquest cas per a aquesta legislatura, és la culminació del centenar de projectes que tenen previst executar-se a Torrent o que bé ja estan en marxa.

Intensa agenda cultural

En el desdejuni amb els mitjans també ha estat la regidora de Cultura, Susi Ferrer, qui ha detallat l'agenda cultural de les pròximes setmanes a Torrent. Cal destacar la setmana de la mobilitat, del 16 al 22 de setembre; la Setmana de l'agricultura del 24 28 de setembre, el dia Mundial del Turisme que tindrà lloc el divendres 27 de setembre; la carrera contra el càncer que farà eixir als carrers de la ciutat a tots els atletes dissabte que ve 28 de setembre; i la Fira de llibre, del 30 de setembre al 6 d'octubre.

Pujar