elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sant Valerià renova a Fede Alonso i fitxa a Juanjo Salom

Sant Valerià renova a Fede Alonso i fitxa a Juanjo Salom
  • La comissió torrentina renova a l'artista de Cullera, que milita en secció especial; i fitxa a *Juanjo Salom, per a la infantil, qui agafa el relleu de Paco Martínez, al qual la falla li dóna les gràcies pels seus anys de dedicació i estima

La falla Sant Valeirà posa en marxa l'exercici 2021 i d'entre totes les responsabilitats per executar, una de les primeres és la renovació d'artistes. La falla ha decidit renovar a Fede Alonso, per a la falla major per la seua bona labor i per les ganes i confiança que té depositada en la nostra comissió. I per part seua, fitxen a Juanjo Salom per a realitzar la infantil, un jove amb molta projecció i que té molta il·lusió per tornar a plantar a Torrent.

Respecte a l'artista infantil d'aquests últims quatre anys, Paco Martínez, Sant Valerià li desitja tot el millor en la seua nova marxa professional, ja que desgraciadament deixa de plantar falles per a emprendre altres projectes laborals. Des de la comissió li donen les gràcies per tots els premis aconseguits, però, sobretot, per la il·lusió i el detall que ha posat en cadascun dels projectes. “T'esperem en la plantà de les nostres falles de 2020 i en totes les que vulgues, ja que a Torrent tens la teua casa. Gràcies per tant i per tot.”- han comentat des de Sant Valerià.

Així doncs, l'artista de Cullera, Fede Alonso, signatura per segona vegada en aquesta comissió, a l'espera de poder plantar el gran projecte que tenia preparat per a aquestes falles de 2020, una fantasia basada en els desitjos amb crítica plenament local. L'artista de la Ribera ha plantat falles de secció especial en diverses poblacions i ha desenvolupat grans projectes d'ambientació com l'escenari principal del festival de música Medusa.

Per part seua, la comissió deposita la seua confiança en Juanjo Salom, artista amb taller a Algemesí, i que ha aconseguit diversos ninots indultats a Carcaixent, així com primers premis en aquesta població i en altres localitats. A València ha plantat en Avinguda Burjassot-Pare Carbonell, Prevalgut Reig-Vinaròs i Jacinto Benavente-Reina Donya Germana, entre altres. Amb un estil fresc i una pintura i acabats perfectes, el jove artista torna a Torrent després d'una breu incursió en Pare Méndez en 2017.

Pujar