4 d’agost de 2020 4/8/20

Esquadró KAT exigeix una major defensa dels gats que viuen als carrers

Esquadró KAT exigeix una major defensa dels gats que viuen als carrers - (foto 1)
  • La plataforma animalista promou una manifestació virtual durant els dies 6 i 7 de juny per a conscienciar sobre el maltractament als gats de carrer

MÉS FOTOS
Esquadró KAT exigeix una major defensa dels gats que viuen als carrers - (foto 2)
Esquadró KAT exigeix una major defensa dels gats que viuen als carrers - (foto 3)

Protestar “pels enverinaments constants i impunes a gats que malviuen als carrers oblidats”. Aqueix és un dels motius pels quals Esquadró KAT convoca una manifestació per a aquest cap de setmana, segons anuncia en el seu comunicat. La protesta serà a través de la xarxa i es reclamarà també que els ajuntaments posen en marxa el mètode CES.

El mètode CES que defensen des d'Esquadró KAT consisteix a atrapar als gats que viuen al carrer, esterilitzar-los i retornar-los al seu territori marcant-los amb un tall en l'orella. Així aconsegueixen censar i registrar a tots aqueixos gats per a poder fer-los un seguiment individual. Esquadró KAT critica en el seu comunicat que “les ordenances que indiquen ‘Prohibit alimentar’ incorren en un delicte d'incitació a l'odi cap als gats”.

Per a Esquadró KAT les forces de seguretat haurien de fer més per aquests animals. Atés que un particular no sap com actuar en trobar-se amb un gat de carrer, reclamen una major presencia policial en aquests casos per a realitzar un atestat dels fets.

Per a desenvolupar la manifestació animen a canviar la imatge de perfil de les xarxes socials per un llaç negre felí, així com publicar dibuixos sobre gats al costat d'etiquetes com #RespetoanimalYa o #carcelparalosagresoresanimales. La manifestació acabarà amb una actuació en directe a través de Facebook del grup Rock & Lee amb la cançó “Oh mami llum”.

Pujar