20 d’octubre de 2020 20/10/20

Compromís demana al portaveu socialista que explique el complement de productivitat proposat per al seu assessor personal.

Compromís demana al portaveu socialista que explique el complement de productivitat proposat per al seu assessor personal. - (foto 1)

  En l’última tanda de productivitats, proposada pel govern municipal a finals del passat mes de gener, apareixen arreplegats diferents complements corresponents a l’exercici de 2019, entre els que es troben els assignats a la Brigada d’Obres.

  Arran d’aquestes quantitats, el grup municipal de Compromís per Torrent s’ha interessat pel complement de productivitat, de 3.350€, proposat per a una persona adscrita oficialment a la Brigada d’Obres amb contracte laboral, però que en realitat treballa en la setena planta de l’Ajuntament de Torrent, amb despatx propi, com a assessor personal del segon tinent d’alcalde Andrés Campos.

  La proposta d’aquest complement està signat pel propi edil socialista, a diferència de la resta de treballadors i treballadores del retén de la Brigada, on l’òrgan proposant és el Director de la Brigada d’Obres.

  Compromís també vol conéixer com és possible que, si aquest treballador fitxa en l’edifici principal del Consistori, se li reconega una “actividad extraordinaria y rendimiento especial en el ejercicio de las funciones del puesto de trabajo”, quan aquest lloc no està físicament en les dependències de la Brigada. Addicionalment, aquestos complements s’han proposat sense estar encara aprovat el Reglament de Productivitats, que regula les retribucions en matèria de personal als ajuntaments.

  Finalment Compromís li pregunta a Andrés Campos com és possible que propose i signe aquest complement de productivitat sense existir cap informe de valoració per part del cap administratiu corresponent, en aquest cas el del Director de la pròpia Brigada d’Obres, tal i com s’arreplega en la normativa laboral de la funció pública.

  Pujar