17 de novembre de 2019 17/11/19

El PP de Torreblanca exigeix una solució davant la gravetat de la plaga de mosquit tigre

El PP de Torreblanca exigeix una solució davant la gravetat de la plaga de mosquit tigre - (foto 1)
  • Els populars lamenten la falta de coordinació entre les administracions del PSOE i reclamen mesures urgents per a solucionar la problemàtica

El Partit Popular de Torreblanca ha alertat avui de la cada vegada major plaga de mosquit tigre en la localitat. Una plaga propiciada pel paratge natural del Prat i, sobretot, per la falta d'actuació de l'Ajuntament, així com per l'absència de coordinació entre les administracions del PSOE.

Tal com ha advertit avui la regidora del PP de Torreblanca, Tania Agut, “cada vegada el problema és major però no es pren cap decisió per a solucionar-lo”. De fet, “estem exactament en la mateixa situació que l'any passat” el que suposa “un greu perjudici per als veïns de Torreblanca i per al turisme”.

En aquest sentit, la responsable del PP ha animat l'alcaldessa del PSOE a exigir una taula de treball “conjunta i coordinada per a reclamar davant les instàncies competents la inversió, assessoria i tractaments que siguin oportuns per a posar fre a aquesta plaga”. En opinió d'Agut, “la desesperació que vam viure l'any passat com a conseqüència de la inacció de Ximo Puig enfront d'aquesta problemàtica va provocar no només una alarma social sinó també pèrdues econòmiques”.

Per a la popular “no és possible que la Generalitat anunciï brigades que després no funcionen i que la Diputació hagi deixat de coordinar els treballs amb els ajuntaments” ja que “els mosquits no entenen de fronteres i si no es coordinen els treballs, no serveixen de res”.

ocultar
El PP de Torreblanca exigeix una solució davant la gravetat de la plaga de mosquit tigre
Pujar