7 d’agost de 2020 7/8/20

Les platges de Teulada Moraira comptaran amb 13 persones per a complir amb el Pla de Contingència

  La Generalitat Valenciana a través del Programa Platges-Plans de Contingència COVID 19 i de conformitat amb la distribució realitzada en funció de diversos paràmetres com els km de platja, infraestructures, etc. ha assignat a Teulada Moraira una primera dotació de 13 auxiliars de platja.

  La labor d'aquestes 13 persones serà col·laborar en el compliment del que s'estableix en el Pla de Contingència aprovat pel Comité de Platges el passat 22 de juny. Estaran localitzades fonamentalment en els accessos de les platges fent labors d'informació i control del compliment de les normes enfront del Covid.

  A partir de hui es posarà en marxa l'operatiu oportú perquè a partir de l'1 de juliol aquestes persones estiguen realitzant les funcions designades en cadascuna de les platges del municipi.

  El Regidor de Platges, Carlos Martínez ha comentat “A causa de les mesures de seguretat sanitària que hem d'adoptar pel bé de tots, és una gran ajuda comptar amb personal per a informar i controlar que les nostres platges siguen llocs segurs i que els nostres veïns i visitants puguen gaudir dels seus moments d'oci estivals”

   

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar