elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'IES Teulada acollirà l'espectacle artístic ‘No + bullying’ per a conscienciar sobre l'assetjament escolar

L'IES Teulada acollirà l'espectacle artístic ‘No + bullying’ per a conscienciar sobre l'assetjament escolar

    L'IES Teulada acollirà demà divendres 31 l'espectacle artístic ‘No + bullying’ amb l'objectiu de conscienciar a l'alumnat sobre l'existència de l'assetjament i la necessitat d'unir-se i ajudar-se per a combatre'l. La representació serà en dues passes, a les 09.00 hores i a les 21.00 hores.

    Aquesta representació, dirigida per Amin Sáez, grau mitjà en dansa clàssica, estudi de danses urbanes a Londres i estudis d'arts escèniques a Madrid, forma part d'un programa multidisciplinari basat en el ball modern i escenificació, que són dos formats que arriben molt bé a la població jove. Una iniciativa artística i pedagògica per a combatre l'assetjament i conscienciar sobre les conseqüències que ocasiona a les víctimes.

    “L'assetjament existeix en la societat com a fenomen invisible, però amb arrels profunds, és habitual observar situacions en les quals ridiculitzen, menyspreen, aïllen a persones per qüestions d'aspecte, religió, raça… Aquesta xacra que és l'assetjament s'ha de combatre des de diferents àmbits i un dels més importants és la conscienciació i prevenció entre els xiquets i adolescents. Per això, i després de veure el gran èxit en altres poblacions com Dénia, hem organitzat dues passes d'aquest espectacle per a l'alumnat de l'IES. Una forma bonica i directa d'arribar a la joventut en la qual a més participa una jove ballarina de Teulada”, ha comentat Aitor Llobell, regidor de Joventut.

    Pujar