elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira reforçarà la seguretat i el benestar de les aules enfront de la COVID 19 amb l'adquisició de 70 purificadors d’aire HEPA i 700 "batamantes polars"

L'Ajuntament de Teulada Moraira reforçarà la seguretat i el benestar de les aules enfront de la COVID 19 amb l'adquisició de 70 purificadors d’aire HEPA i 700 "batamantes polars"

  L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la regidoria d'Educació delegada a Carlos Martinez ha adquirit 70 unitats d'aparell HEPA que es repartiran entre els tres centres educatius del municipi i el conservatori municipal. També per part de l'Ajuntament s'han adquirit 700 "batamantes polars" que seran repartides entre els estudiants dels centres de primària.

  Amb aquestes mesures el Consistori vol augmentar la seguretat dels menors estudiants dintre de les nostres aules, s'ha comprovat que amb aquests aparells i una bona ventilació natural aconseguir, entorns segurs és més factible. També, es repartiran les "batamantes" entre l'alumnat de primària, d'aquesta forma es pretén fer front a les baixes temperatures que es viuen a les aules i augmentar el benestar de l'alumnat.

  Els aparells HEPA s'instal·laran les properes setmanes a les aules dels centres escolars: IES TEULADA, CEIP SANT VICENT FERRER, CEIP CAP D'OR i CONSERVATORI MESTRE BERENGUER juntament amb els aparells que rebrem per part de la conselleria es vol cobrir la totalitat dels aularis destinats a l'educació.

  Per altra banda, s'han adquirit 700 "batamantes polars" que seran repartides entre l'alumnat de primària dels centres CEIP CAP D'OR i CEIP SANT VICENT FERRER la setmana vinent.

  Aquestes mesures se sumen a la compra de calefactors per a les aules prefabricades del Sant Vicent Ferrer i a l'augment de l'horari de funcionament del sistema de calefacció als centres anunciat ahir.

  Remarcar que tant l'equipament HEPA, calefactors i batamantes han estat adquirides al comerç local.

  Amb declaracions del regidor Carlos Martinez: “La comunitat educativa està fent un gran esforç per fer front a les circumstàncies derivades la covid 19 i del temporal que afecta la nostra zona, amb aquestes mesures l'Ajuntament ha volgut contribuir a la millora de la seguretat de les nostres aules i al benestar dels més menuts perquè desenvolupen de la millor forma possible la seua formació.”

  Pujar