elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira ofereix l'escola de Nadal infantil

L'Ajuntament de Teulada Moraira ofereix l'escola de Nadal infantil
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Teulada Moraira ofereix l'escola de Nadal infantil - (foto 2)

  Des de la Regidoria d'Educació delegada a Carlos Martínez, s'ofereix durant aquest Nadal la possibilitat de participar en l'oferta educativa infantil "Nadal Confitat" que impartirà l'empresa Reinventa't amb l'objectiu d'ajudar a la conciliació familiar i laboral en aquestes dates.

  Aquesta iniciativa ja s'oferia en anys anteriors per part de les Ampas i en aquesta ocasió l'Ajuntament ha pres el relleu col·laborant juntament amb la Societat Recreativa Cultural Teulada cedint espais per a la seua celebració.

  A causa de les limitacions de la COVID-19 hauran 36 places disponibles, dividits en 3 grups bambolla repartits en 3 espais adaptats a les mesures de seguretat i higiene:

  Se seguiran les normes sanitàries establides: control de temperatura corporal, desinfecció del calçat, neteja i higiene de mans i màscara obligatòria. La neteja i desinfecció de les instal·lacions es realitzarà per l'Ajuntament.

  La matriculació serà telefònica en el número de Reinventa't: 608 391 736 Constarà de 9 dies d'activitats i el subministrament del material necessari. La matrícula és de 90 euros/persona.

  Pujar