elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada - Moraira destinarà 105.000 euros més a serveis socials i aprova una millora de condicions per a la policia local

L'Ajuntament de Teulada - Moraira destinarà 105.000 euros més a serveis socials i aprova una millora de condicions per a la policia local

  L'Ajuntament de Teulada Moraira va celebrar ahir el ple ordinari del mes de juny per tercera vegada, a causa de l'estat d'alarma, de manera telemàtica i va ser retransmés en directe a través de les xarxes socials de l'Ajuntament amb gran seguiment i participació del públic.

  En el ple es va acordar realitzar una modificació de crèdit per a destinar 105.000 euros per a atendre a totes les demandes que requereix el suport tècnic a l'equip social a través de la contractació d'un treballador social i en ajudes directes per a atendre les múltiples necessitats. Amb aquesta modificació, la segona de l'estat d'alarma, l'Ajuntament ha destinat 192.000€ del romanent de tresoreria del 2019 a pal·liar els efectes del COVID 19 que ha patit la població més vulnerable.

  Com a resultat d'un acord ratificat en taula general de negociació del personal funcionariat i laboral de l'Ajuntament, els membres del ple van aprovar també, una modificació de RPT de la policia local per a l'increment de punts del complement específic de nocturnitat per als llocs d'oficials i agents. També, la creació del lloc de professor/a de llenguatge musical per al Conservatori municipal i la creació d'una plaça d'arquitecte tècnic.

  El Grup Popular va presentar en aquest plenari dues mocions. D'una banda la que recollia les gratificacions a cert personal funcionari i la segona que contemplava la reducció de sous dels càrrecs polítics i personal de confiança al 50%. Com a resultat de la votació dels membres del ple, es van desestimar totes dues mocions, amb els vots desfavorables dels edils de l'equip de govern, l'abstenció del regidor de RED i els set vots favorables del grup popular.

  Finalment, es va aprovar per unanimitat la moció institucional de suport i denúncia a la situació de vulnerabilitat que pateix el col·lectiu LGTBI+ amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+.

  Pujar